Verkennen

Verkennen

Verkenningsfase

De eerste fase van onze aanpak staat in het teken van verkennen en analyseren. Eerst leren we de organisatie, de ondernemer(s) en de medewerkers kennen en achterhalen we de behoefte achter de vraag zodat we aan de juiste verwachtingen kunnen voldoen. Dit doen we onder andere door het inzetten van ons WMCO-model.

Onderzoeken en analyseren doen we door eerst kritisch te kijken naar de behoeften. We zetten hier onze analyse-tool voor in en voeren gesprekken met de betrokkenen. We verkennen en analyseren de organisatie op de volgende gebieden:

  • Medewerker(s)
  • Ondernemer(s)
  • Organisatiemodel(len)
  • Visie(s)

Voordat je begint met het activeren van het groeiproces van organisaties, is het noodzakelijk dat je goed voor ogen hebt welke behoefte er ligt bij de ondernemer, de medewerkers en de organisatie als collectief.

Westerink Meijer & Co.

Samen verkennen? Neem contact op met

Westerink Meijer & Co.

Sherpa & Implementatie

Sherpa

In de Sherpafase positioneren wij onszelf als gidsen en stellen we onze expertise ter beschikking zodat we faciliteren in het maken van keuzes.

Ik wil meer weten over Sherpa

Implementatie

We hebben tactieken opgesteld die ervoor zorgen dat de organisatie van 'Good to Great' gaat groeien. Aangekomen in de laatste fase van onze aanpak die vooral in het teken staat van doen!

Ik wil meer weten over Implementatie

Ga terug naar Aanpak