Sherpa

Sherpa

Sherpa fase

De term 'Sherpa' is afgeleid van een Tibetaans volk die je begeleidt in het beklimmen van de Mount Everest. Een Sherpa vertelt je welke routes je kunt volgen en welke consequenties die hebben. Zo voorziet hij de uitdagingen en de uitkomsten van de verschillende routes en laat de uiteindelijke keuze bij de persoon zelf liggen.

Dit is ook precies waar wij in deze fase voor staan. In de Sherpafase positioneren wij onszelf als gidsen en stellen we onze expertise ter beschikking voor de organisatie, om zodoende te faciliteren in het maken van keuzes. Samen onderzoeken we welke uitdagingen er liggen, welke mogelijkheden er zijn en uiteindelijk creëren we gezamenlijk via co-creatie een fundering voor de implementatiefase.

Westerink Meijer & Co.

Samen Sherpareren? Neem contact op met

Westerink Meijer & Co.

Verkennen & Implementatie

Verkennen

Deze fase van onze aanpak staat in het teken van verkennen en analyseren. Eerst leren we de organisatie, de ondernemer(s) en de medewerkers kennen.

Ik wil meer weten over Verkennen

Implementatie

We hebben tactieken opgesteld die ervoor zorgen dat de organisatie van 'Good to Great' gaat groeien. Aangekomen in de laatste fase van onze aanpak die vooral in het teken staat van doen!

Ik wil meer weten over Implementatie

Ga terug naar Aanpak