Implementatie

Implementatie

Implementatiefase

De laatste fase staat in het teken van de implementatie van de plannen die uit de voorgaande fasen tot stand zijn gekomen. Er zijn tactieken opgesteld die ervoor zorgen dat de organisatie van ‘Good to Great’ kan gaan groeien. Deze laatste fase van onze aanpak staat vooral in het teken van doen!

We gaan aan de slag met de uitkomsten van het onderzoek en implementeren de nieuwe strategieën. Het strategische gedeelte van het traject zit erop. De gesmede plannen zijn uitgewerkt in tactieken die op hun beurt zijn vertaald naar concrete implementeerbare acties. Dit noemen we ook wel de operationele fase.

Operationeel

Nu begint het ‘echte werk’, want de organisatie gaat een ‘shift’ maken. Het is tijd om de organisatie (en dan met name de mensen) te activeren. We hebben goed voor de bril wie welke rol moet pakken en we weten wie onze hulp en ondersteuning goed kan gebruiken. Dit betekent dat we coachen, trainen en adviseren waar nodig. We begeleiden het proces en sturen aan op de geformuleerde acties. Het doel is om de mensen te activeren en te positioneren op de juiste plaats in de organisatie.

Westerink Meijer & Co.

Samen implementeren? Neem contact op met

Westerink Meijer & Co.

Verkennen & Implementatie

Verkennen

We leren de organisatie, de ondernemer(s) en de medewerkers kennen en achterhalen we de behoefte achter de vraag.

Ik wil meer weten over Verkennen

Sherpa

In de Sherpafase positioneren wij onszelf als gidsen en stellen we onze expertise ter beschikking zodat we faciliteren in het maken van keuzes.

Ik wil meer weten over Sherpa

Ga terug naar Aanpak