Subsidie op jouw traject bij WMCO

Je wilt graag verandering bewerkstelligen, vooruit komen, je bent klaar voor de volgende stap. Maar hoe pak je dat aan? Wij helpen je hierbij. WMCO is specialist in het begeleiden van groei binnen organisaties en het ontwikkelen van teams op een manier waar iedereen het maximale uit zijn talenten haalt. En het mooiste is dat het met de Voucherregeling MKB Fryslân nu mogelijk is om een van onze trajecten deels met subsidie te financieren. Maximale subsidie € 2.500 of € 5.000.

Neem contact met ons op!

De inhoud van het subsidie traject

Tijdens het traject doorlopen we een aantal stappen. We kijken naar de doelstellingen van je organisatie en naar de mensen, want die mensen heb je nodig om de doelstellingen te behalen. Mensen werken nu eenmaal het beste als ze iets doen wat ze leuk vinden, waar ze voldoening en plezier uit halen en waar ze verantwoordelijkheid kunnen dragen.

De verkenningsfase

Ieder WMCO traject begin met een analyse. Om mensen optimaal in te zetten binnen een team gaan we een aantal testen doen, waaronder de Clifton Strengths Finder van Gallup. Uit deze testen komen belangrijke talenten en minder sterke kanten naar voren. Daarnaast gaan we één op één in gesprek met de mensen uit je team om iedereen beter te leren kennen en de testresultaten te bespreken. De verkenningsfase wordt afgesloten met een teamsessie.

WMCO theorie

Het WMCO model

Met ons eigen WMCO model voeren we een evaluerend gesprek. Hierin analyseren we hoe de medewerkers in jouw team zich verhouden tot hun functies, taken en verantwoordelijkheden. Ook bespreken we waar de meeste mogelijkheden zijn om te groeien, verbeteren en optimaliseren.

Download ons WMCO model

Bepalen van de strategie

Na het verzamelen van alle informatie in de verkenningsfase en het evaluatiegesprek gaan we het laatste deel van het traject in. Dit is een strategische sessie die gericht is op het omzetten van de opgedane kennis in een praktisch strategisch plan dat werkt voor jullie team.

De uitkomst van dit traject stelt jullie in staat mensen beter in te zetten voor taken die het beste passen bij de talenten waar ze over beschikken. Wil je meer lezen over het traject? Maak dan vrijblijvend een afspraak via de planner onderaan de pagina.

De subsidie: Voucherregeling MKB Fryslân

Voor het financieren van dit traject kun je gebruik maken van de subsidieregeling MKB Fryslân. Deze subsidie is bedoeld voor bedrijven die willen groeien en daarbij een bijdrage leveren aan de vergroting van de circulaire economie, de inzetbaarheid van werknemers en medewerkers, het inspelen op de krapte op de arbeidsmarkt of het digitaliseren van ondernemingen. Met ons traject vergroot je de inzetbaarheid van werknemers en medewerkers, maar wellicht draagt de groei van je bedrijf bij aan meer van deze thema’s die belangrijk zijn in het kader van deze subsidie. 50% van de kosten van dit traject worden vergoed volgens de subsidie.

Voucherregeling MKB Fryslân 2021

Het aanvragen van de subsidie

De aanvraag van de subsidie verloopt via SNN, maar wij ondersteunen je graag bij het invullen van de papieren zodat de aanvraag zo makkelijk mogelijk verloopt. Met het volgen van ons traject kom je zeker in aanmerking voor de subsidie. Meer weten? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak via de onderstaande afspraak planner.

Offerte

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Meeting plannen met Mike

Direct een telefonisch gesprek met mij inplannen? Kies hieronder een geschikt moment en ga het gesprek aan. 

Bekijk onze nieuwste content

Het 4A-feedback model van Netflix [Model]

In dit artikel gaan we in op het model dat CEO van Netflix Reed Hastings heeft ontwikkeld voor het openhartig kunnen geven van feedback: Het 4A-feedback model.

Lees meer

'No Rules Rules' Deel 1

De eerste stappen naar een cultuur van Vrijheid en Verantwoordelijkheid zoals staat beschreven in het boek 'No Rules Rules' van Netflix.

Lees meer