Wovar

Wovar

Over WovarMediaCT

Jesse Keizer zag een gat in de markt en heeft enkele jaren geleden Wovar opgericht. Jesse ontdekte dat bouwmarkten de hoofdprijs vragen voor schroeven en ijzerwaren en dat de kwaliteit vaak ondermaats is. Het idee van Wovar werd geboren. Een paar jaar later bleek de keuze van Jesse een schot in de roos en vandaag de dag staat er een mooi bedrijf met een team van enthousiaste medewerkers. Wovar is er in geslaagd een goede balans tussen kwaliteit en een aantrekkelijke prijs te realiseren en is service gericht.

De samenwerking

Het komende jaar gaan we Wovar ondersteunen in de groei door middel van individuele coaching en teamsessies. Doelstelling daarbij is de organisatie ervaren te maken op het gebied van leidinggeven en leiderschap ten behoeve van de onderneming en ten behoeve van de medewerkers. We maken daarbij gebruik van bestaande theorieën gecombineerd met onze kennis en ervaring en hebben gekozen voor een praktijkgerichte aanpak - ‘coaching on the job’.

Wovar

Wovar bevestigt het, keer op keer.

Wovar is een mooi voorbeeld van een relatief jong bedrijf dat al snel zijn niche heeft gevonden en daarin succesvol is geworden, gebaseerd op een heldere visie. Daarbij is Wovar zich er van bewust dat de ‘key to success’ niet alleen een goede visie is maar ook een gemotiveerde organisatie waar medewerkers met passie hun rol pakken.

Andrei Westerink

Interesse? Neem contact op met

Andrei Westerink

coaching

Ontdek coaching

Coaching van ondernemers en medewerkers kenmerkt zich door een helder geformuleerd doel en afgesproken resultaat binnen een bepaalde tijd.

Onze diensten

Blog

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Kennismaken met de CliftonStrengths theorie geeft een unieke ervaring aan iedere deelnemer die de CliftonStrengths test heeft gemaakt en hierbij uitgebreid uitleg krijgt van een ervaren gecertificeerde CliftonStrengths Coach voor het interpreteren en in de praktijk kunnen toepassen van het resultaat.

Lees meer

CliftonStrengths voor organisaties

Het gebruik maken van de CliftonStrengths theorie en het inzetten van de CliftonStrengths test heeft een grote meerwaarde voor organisaties. Deze geldt voor de ontwikkeling en de prestatie van zowel individuele medewerkers als die van teams. Op strategisch organisatie niveau geeft CliftonStrengths inzichten hoe de talenten van de medewerkers zich verhouden tot de missie van de organisatie.

Lees meer

Bekijk alle blogs