Windroos

Sterc

Online Agency

Over Sterc

Bij Sterc geldt: één team, één taak. En die taak is het bereiken van online resultaat. Of dit nou een nieuwe online strategie is of een nieuw platform, wij maken het. Samen. Samen met ons multidisciplinaire team van vakidioten. Ieder met zijn eigen specialiteit en inbreng. Met ons strategisch Sterce model en jarenlange ervaring in het MODX CMS gaan strategie en techniek bij ons hand in hand. Zo bedenken en bouwen wij digitale producten.

De samenwerking

Met Sterc zijn we in 2020 een intensief traject ingegaan, waarin we de eigen talenten zijn gaan verkennen en daarmee de teams konden versterken. Dit hebben we gedaan door gebruik te maken van de CliftonStrengths talenten test van Gallup en eerst iedereen individueel kennis laten maken met zijn of haar talenten. 

Nadat een ieder zijn of haar talenten had ontdekt, begon het praten (en werken) vanuit talenten al aardig te leven onder de medewerkers. Om deze positieve beweging nog meer kracht bij te zetten, hebben we een 'Talenten-Show' georganiseerd. Een gezamenlijke interactieve sessie waar elkaars talenten ontdekt werden, onder het genot van een goed verzorgde maaltijd. 

"Bij Sterc heb ik de ruimte om mij te ontwikkelen in mijn vakgebied. Ik werk aan de meest uiteenlopende en allertofste projecten. En dat in combinatie met een gezellig stel vakidioten." 

Sander Drenth

Het resultaat

Sterc is één van onze huidige opdrachtgevers waar we een langdurig en intensief traject mee zijn ingegaan. Na de vliegende start hebben we helaas pas op de plaats moeten maken vanwege het COVID-19 virus, maar er is licht zichtbaar aan het einde van de tunnel. Binnenkort verwachten wij onze werkzaamheden weer te hervatten en de organisatie van 'Good to Great' te helpen groeien. 

Andrei Westerink

Interesse? Neem contact op met

Andrei Westerink

Deze bedrijven gingen je voor

Getting Things Done [Theorie]

Hou je systeem up-to-date, compleet en beoordeeld zodat je op elk moment kunt vertrouwen op intuïtieve keuzes over wat je wel en niet doet.

Lees meer

Self Efficacy

Self-efficacy (SE), oftewel zelfeffectiviteit, is je persoonlijke geloof dat je succesvol taken kan vervullen die op je pad komen.

Lees meer