Sietzema techniek

Over Sietzema Techniek MediaCT

Sietzema Techniek is specialist op het gebied van slijtagebeheersing voor industriële onderdelen. Daarbij past Sietzema Techniek verschillende technieken toe, waaronder thermisch spuiten, laser-, PTA- en MIG/TIG cladden. Sietzema Techniek heeft als specialist een enorme drive topkwaliteit te leveren. De visie daarbij is dat topkwaliteit alleen te realiseren is door hooggemotiveerde en kundige medewerkers. Verder staat Sietzema Techniek voor duurzaamheid door zich in te zetten op het verlengen van de levensduur van machine onderdelen in plaats van deze te vervangen.

De samenwerking

Siebe is iemand, die dingen goed wil doen en dan goed met een hoofdletter. Niet alleen als het gaat om de werkzaamheden voor de opdrachtgevers van Sietzema Techniek, maar ook wat betreft zijn rol als leider van de organisatie en Siebe heeft mij benaderd hem daarin te coachen en te begeleiden. We hebben ingezet op zaken als leiderschap, communicatie en het managen van talenten. Verder wilde Siebe ook een cultuur in zijn organisatie waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen niet alleen als vakman maar ook als collega en als mens. We hebben daarvoor meerdere seminars georganiseerd met de medewerkers waarin we dezelfde onderwerpen hebben besproken als waar Siebe en ik over gespard hebben. Ook voelt Siebe zich verantwoordelijk als werkgever en wil hij zeker weten dat hij ook voldoet aan zijn plichten als goed werkgever.

Het resultaat

Siebe heeft zich ontwikkeld tot een communicatief sterke leider, die gelooft in heldere en transparante communicatie met zijn medewerkers. Het liefst betrekt hij zijn medewerkers bij het realiseren van topkwaliteit voor zijn opdrachtgevers. Siebe is zich van bewust dat hij een duurzame relatie met zijn medewerkers heeft en investeert waar nodig is in de ontwikkeling van de medewerkers en maakt daarbij geen onderscheid tussen zakelijk en privé, zolang de medewerker er baat bij heeft dan heeft de organisatie dat ook.

We hebben ingezet op zaken als leiderschap, communicatie en het managen van talenten. 

De samenwerking met Sietzema Techniek is een mooi voorbeeld van een jonge ambitieuze ondernemer, die het goed wil doen en daarin wil investeren.

Andrei Westerink

Interesse? Neem contact op met

Andrei Westerink

Blog

Het 4A-feedback model van Netflix [Model]

In dit artikel gaan we in op het model dat CEO van Netflix Reed Hastings heeft ontwikkeld voor het openhartig kunnen geven van feedback: Het 4A-feedback model.

Lees meer

Netflix - No Rules Rules - Deel 1 [Podcast]

In deze podcast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur bespreken we welke stappen Netflix heeft gezet om succesvol te worden.

Lees meer

Bekijk alle blogs