Flapper Management

Flapper Management

Over Flapper ManagementMediaCT

Flapper Management is een artiesten management bureau gevestigd in Groningen. In begin 2000 is Walter Flapper begonnen als manager van de inmiddels wereldwijd bekende drum-and-bass-groep Noisia. Gedurende de jaren zijn daar meer artiesten bijgekomen en tegenwoordig is Flapper Management een gevestigde naam in de internationale muziekwereld met meerdere medewerkers.

De samenwerking

In 2019 kwam de samenwerking tussen Flapper Management en Westerink Meijer en Co. tot stand. Mede door het succes van de artiesten was Flapper Management sterk gegroeid en was Walter Flapper niet alleen verantwoordelijk voor de eigen medewerkers maar ook voor de medewerkers gelieerd aan de artiesten en voor de freelancers. Naast het managen van Noisia was Walter steeds meer een organisatie gaan managen. Om deze organisatiegroei in goede banen te leiden, heeft Walter een beroep gedaan op Westerink Meijer en Co.

Het resultaat - Workshop GTD

Naast het neerzetten van de organisatie waar o.a. aandacht is besteed aan leidinggeven, voortgangsgesprekken, salarishuis en persoonlijk ontwikkeling, hebben we ook een succesvolle workshop Getting Things Done (GTD) gedaan. Flapper Management wilde haar manier van werken zowel indiviudeel als collectief optimaliseren. Mike heeft hiervoor een workshop ontwikkeld waarbij d.m.v. presentaties en co-creactie gezamenlijk gewerkt is aan het finetunen van elkaars eigen en elkaars gezamenlijke werkwijze.

Flapper Management

"Andrei en Mike hebben geholpen onze HR te professionaliseren en tevens mij geholpen om een sucesvolle transformationele leider te worden".

Samen met Walter Flapper en de medewerkers hebben we de HR en de organsiatie van Flapper Management verder geprofessionaliseerd en een op maat gemaakte 'Getting Things Done' workshop verzorgt.

Andrei Westerink

Interesse? Neem contact op met

Andrei Westerink

Trajecten

Ontdek Getting Things Done

Er zijn systemen ontwikkeld die kunnen bijdragen aan productiviteit. Getting Things Done is één van deze systeem die zijn success bewezen heeft.

Lees de theorie

Blog

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Kennismaken met de CliftonStrengths theorie geeft een unieke ervaring aan iedere deelnemer die de CliftonStrengths test heeft gemaakt en hierbij uitgebreid uitleg krijgt van een ervaren gecertificeerde CliftonStrengths Coach voor het interpreteren en in de praktijk kunnen toepassen van het resultaat.

Lees meer

CliftonStrengths voor organisaties

Het gebruik maken van de CliftonStrengths theorie en het inzetten van de CliftonStrengths test heeft een grote meerwaarde voor organisaties. Deze geldt voor de ontwikkeling en de prestatie van zowel individuele medewerkers als die van teams. Op strategisch organisatie niveau geeft CliftonStrengths inzichten hoe de talenten van de medewerkers zich verhouden tot de missie van de organisatie.

Lees meer

Bekijk alle blogs