Praktijkervaringen

Praktijk

Ontdek onze ervaringen

We delen graag de praktijkervaringen van onze dienstverleningen. Ter verduidelijking wat wij voor jou kunnen betekenen!

Samenwerking met MediaCT

In 2012 begon de samenwerking en in de afgelopen jaren heeft MediaCT zich ontwikkeld tot een gerenommeerde en prijswinnende e-commerce specialist. Verder heeft MediaCT zich sterk ontwikkeld tot een organisatie waar het werkgeluk van de medewerker centraal staat.

Lees meer

De 'verbinding' met MPC Industries

MPC Industries is een internationale producent van industriële verbindingen, zoals slangklemmen, met vestigingen in Europa en in de Verenigde Staten. Het boeiende van MPC industries is, dat ze de 'verbinding' niet alleen in producten zien, maar ook in mensen.

Lees meer

Voys made it happen

In 2012 begon de samenwerking met Mark Vletter van Voys en toentertijd was Voys het eigenzinnige jongetje van de klas, die dacht dat het allemaal anders kon. Vandaag de dag heeft Voys bewezen dat het ook anders kan als een organisatie zonder managers waarin de collega's de leiding nemen en het bedrijf vormgeven.

Lees meer

SNN VIA subsidie

SNN VIA Subsidie

Digital marketing en sales platfrom

De eerste stappen zijn gezet en het volgende project is al gestart in de vorm van het ontwikkelen van een app waar alle vormen van communicatie samen komen. Kortom geweldig project en op naar het volgende niveau. “To infinity and beyond!” - Buzz Lightyear"

Lees over de subsidie

Samenwerking Sietzema techniek

Destijds kwam Siebe Sietzema naar mij toe met de vraag of ik kon helpen met de transitie van Sietzema Techniek. Siebe was al werkzaam in het familiebedrijf en stond op het punt het bedrijf over te nemen. Als nieuwe eigenaar was Siebe vastberaden zijn rol als leider en ondernemer in te zetten om verder te kunnen groeien.

Lees meer

De bevestiging van het succes Wovar

Recent zijn we de samenwerking met Wovar aangegaan. Wovar is een snelgroeiende online specialist op het gebied van schroeven en ijzerwaren. Vanwege het succes groeit ook het aantal medewerkers en eigenaar Jesse Keizer gelooft in zijn team en wil graag investeren in de groei van de organisatie en de medewerkers.

Lees meer

Flapper Management zit muziek in

Samen met zijn medewerkers is Walter Flapper verantwoordelijk voor het managen van verscheidene artiesten waaronder Noisia en Zonderling. Vanwege de groei van het aantal medewerkers heeft Walter contact gezocht met WMCO om de groei in goede banen te kunnen leiden.

Lees meer