Mike Meijer

Mike

Over Mike

Geboren en getogen in Emmen en van origine dus een echte Drenthenaar. Ik ben opgegroeid in een modaal gezin met een twee jaar oudere verstandelijk beperkte zus en een vijf jaar jonger broertje. Op jonge leeftijd ben ik gebombardeerd tot de oudste van het gezin en heb ik de daarbij horende verantwoordelijkheden op mij genomen. Hierdoor ontwikkelde ik een hoog verantwoordelijkheidsgevoel waar ik nu de vruchten van pluk. Ik draag namelijk niet slechts de verantwoordelijkheid voor het bestaan van Westerink Meijer & Co. Ik draag ook de verantwoordelijkheid voor de tevredenheid van onze klanten. 

Mike

Mike's talenten

Mijn (top)talenten zitten in het denken en het doen en voor de kenners onder ons; mijn top 10 vertegenwoordigd naast Rood en Paars slechts één enkele Blauwe! Mijn top 5 talenten zijn: 

1. Prestatiegerichtheid
2. Input
3. Leergierigheid
4. Intellect
5. Verantwoordelijkheidsbesef

Ontdek meer over talenten

Wij zijn JNO

JNO

JNO is er voor jonge, ondernemende verschilmakers met een mening: "Wij zijn een hecht netwerk van professionals die samen willen leren, groeien en ontwikkelen om zo samen het verschil te maken in ons prachtige Noord-Nederland." 

Sinds januari 2021 is Mike lid van deze enthousiaste ondernemersclub uit het Noorden! 

Open Universiteit WMCO

Leergierigheid

Sinds eind 2020 ben ik begonnen met een (verkorte) universitaire Bachelor aan de Open Universiteit. Vanaf het eerste moment dat ik tijdens mijn Social Work studie in aanraking kwam met het vak Psychologie was ik verkocht en besloot ik Psycholoog te willen worden. 5 jaar later, een jaar na mijn afstuderen, ben ik het avontuur aangegaan en ga ik als Klinische Psycholoog afstuderen.

Mike

Samenwerken met Mike

Ik ben een opgeleide Social Worker met een turbulente levensloop die ik niet schuw om in te zetten. Gewapend met mijn talenten, mijn Kennis & Vaardigheden en mijn hoge interesse voor de mens, ga ik graag met individuele vraagstukken aan de slag om de performance te verbeteren of uitdagingen te verhelpen. 

Lees meer over Kennis & Vaardigheden

Visie

Mike's visie

Het leven is ontzettend gecompliceerd en kan als donderslag aan heldere hemel omslaan in totale chaos. Ik zie het als mijn missie om mensen een breder perspectief te bieden en meer grip op het leven te geven door hun (zelf)kennis te vergroten, (persoonlijke)ontwikkeling te stimuleren, latente wensen zichtbaar te maken en te ondersteunen bij de realisatie van ambities.

Ontdek hoe

Happydaisz meets WMCO

Happydaisz

Mijn vriendin Daisy Veenstra is halverwege 2020 begonnen aan een uitdagend avontuur. Zij zag de groeiende hulpvraag bij kwetsbare mensen en voelde zich geroepen hier iets aan te doen. Vanuit mijn achtergrond heb ik haar geholpen bij de ontwikkeling van een startup die ze nu zelf verder draagt. Happydaisz is een organisatie die zich via creativiteit en online content inzet voor de meest kwetsbare doelgroep(en) in onze samenleving. 

Ontdek je hier!

Meeting plannen met Mike

Direct een telefonisch gesprek met mij inplannen? Kies hieronder een geschikt moment en ga het gesprek aan. 

Blogs van Mike

Greiner model [Video]

Krijg inzicht in welke groei fase een onderneming zich bevindt en welke manier van organisatie, structuur en aansturing in de betreffende fase gewenst is.

Lees meer

Opname live Q&A 'No Rules Rules'

In deze opname van onze live Q&A over het boek 'No Rules Rules' beantwoorden Mike & Andrei vragen van onze kijkers over de Netflixcultuur.

Lees meer

Bekijk alle Blogs