Mike Meijer

Mike

Over Mike

Geboren en getogen in Emmen en van origine dus een echte Drenthenaar. Ik ben opgegroeid in een modaal gezin met een twee jaar oudere verstandelijk beperkte zus en een vijf jaar jonger broertje. Op jonge leeftijd ben ik gebombardeerd tot de oudste van het gezin en heb ik de daarbij horende verantwoordelijkheden op mij genomen. Hierdoor ontwikkelde ik een hoog verantwoordelijkheidsgevoel waar ik nu de vruchten van pluk. Ik draag namelijk niet slechts de verantwoordelijkheid voor het bestaan van Westerink Meijer & Co. Ik draag ook de verantwoordelijkheid voor de tevredenheid van onze klanten. 

Mike

Mike's talenten

Mijn (top)talenten zitten in het denken en het doen en voor de kenners onder ons; mijn top 10 vertegenwoordigd naast Rood en Paars slechts één enkele Blauwe! Mijn top 5 talenten zijn: 

1. Leergierigheid
2. Input
3. Prestatiegerichtheid
4. Intellect
5. Hersteldrang

Ontdek meer over talenten

Mike

Samenwerken met Mike

Ik ben een opgeleide Social Worker met een turbulente levensloop die ik niet schuw om in te zetten. Gewapend met mijn talenten, mijn Kennis & Vaardigheden en mijn hoge interesse voor de mens, ga ik graag met individuele vraagstukken aan de slag om de performance te verbeteren of uitdagingen te verhelpen. 

Lees meer over Kennis & Vaardigheden

Visie

Mike's visie

Het leven is ontzettend gecompliceerd en kan als donderslag aan heldere hemel omslaan in totale chaos. Ik zie het als mijn missie om mensen een breder perspectief en meer grip op het leven te geven door hun (zelf)kennis te vergroten, (persoonlijke)ontwikkeling te stimuleren, latente wensen zichtbaar te maken en te ondersteunen bij de realisatie van ambities.

Ontdek hoe

Meeting plannen met Mike

Direct een telefonisch gesprek met mij inplannen? Kies hieronder een geschikt moment en ga het gesprek aan. 

Blogs van Mike

#5 Mike en Andrei in gesprek

Een gesprek over historie van de test, de validiteit van de test én de impact van de test op zakelijk vlak én persoonlijk vlak!

Lees meer

Mike en Andrei over de Amerikaanse verkiezingen

In deze aflevering gaan Mike & Andrei Off-topic en hebben ze het over de Amerikaanse president verkiezingen. Andrei legt uit hoe het systeem werkt en bespreekt vanuit organisatorisch perspectief hoe Trumps leiderschapsstijl is (geweest).

Lees meer

Bekijk alle Blogs