wmco windroos

Friso van Bolhuis

Friso

Over Friso

Mijn naam is Friso van Bolhuis, ik ben geboren en getogen in een gezin van 5 te Assen, waarin ik de jongste ben. Ik houd van creatieve processen zoals schilderen, koken, tuinieren en timmeren. Hier wil ik echter (nog) niet mijn vak van maken, omdat ik dit vooral vanuit intrinsieke motivatie wil blijven doen. In de Drentse natuur heb ik in alle rust bedacht welke kant ik op wil qua studie. Doordat ik gefascineerd ben door wat mensen vormt en hoe karaktereigenschappen invloed hebben op een persoon en zijn omgeving heb ik er uiteindelijk voor gekozen om Toegepaste Psychologie te gaan studeren.

Op de opleiding kwam ik er achter dat in de arbeid- en organisatiepsychologie veel ruimte is voor creativiteit, in de vorm van adviezen, interventies en mogelijke aanpakmethoden. Dit heeft mij geprikkeld om mij dusdanig in te zetten voor school dat ik durf te zeggen dat dit een van mijn nieuwe passies is geworden. Met name assessmentpsychologie, wat is gericht op het ontleden van iemands sterke en minder sterke punten en hierop advies baseren is mijn favoriete onderdeel van de studie.

Friso’s talenten volgens de Clifton strengths finder.

  • Ideeënvorming
  • Strategisch
  • Aanpassingsvermogen
  • Woo
  • Maximalisering

Zoals je kunt zien zijn mijn talenten vooral gericht op het strategische en het beinvloedende domein. Dit betekent dat er voor mij de uitdaging ligt om deze talenten om te zetten in sterke punten. Dit is iets waar ieder persoon baat bij heeft en daarop ben ik natuurlijk geen uitzondering.

Ontdek meer over talenten

Bij WMCO is alle ruimte om mijn vaardigheden tot bloei te laten komen. Het is een prachtige organisatie waar inbreng en inzet wordt gewaardeerd. Ik heb een minor gevolgd als werkcoach, hier begeleidde ik mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk doormiddel van coachingstrajecten en deed ik onderzoek naar de arbeidsmarkt. De vaardigheden die ik bij mijn minor en mijn opleiding heb opgedaan sluiten naadloos aan bij het takenpakket bij WMCO. Verder is er veel ruimte voor creativiteit binnen deze groeiende en b(l)oeiende organisatie.

Meeting plannen met HQ!

Direct een telefonisch gesprek met ons inplannen? Kies hieronder een geschikt moment, en ga het gesprek aan!