windroos

Download onze tools

Dienstenoverzicht

Dienstenoverzicht

Download vrijblijvend ons dienstenoverzicht voor een heldere specificatie van onze diensten met daarbijbehorende prijzen. Download ons dienstenoverzicht via onderstaande knop. 

Download hier

E-book productiviteit

E-book productiviteit

Wij hebben een serie artikelen gepubliceerd over productiviteit en besloten deze te bundelen tot een E-book. Je kunt ons E-book over productiviteit vrijblijvend downloaden via onderstaande knop. 

Download hier

WMCO-theorie

WMCO-theorie

De WMCO-theorie is ontwikkeld voor individuen, ondernemers en organisatie die meer grip willen op de (persoonlijke) ontwikkeling van mensen en daar een (analyse)tool voor willen gebruiken die de complexiteit van de hoeveelheid modellen, methodieken en theorieën reduceert tot een hanteerbaar geheel.

Download hier

Handleiding Sherpa-model

Handleiding Sherpamodel

Onze ontworpen aanpak werkt eenvoudig en effectief. Wil je graag een gebundelde versie waarin we beschrijven hoe onze aanpak precies werkt? Download dan nu onze gratis handleiding. 

Download hier

werkboek sales

Werkboek Marketing/Sales

Dit werkboek over marketing en sales is een verzameling van modellen en theorieën die wij zelf hebben gebruikt voor onze Markering & Sales strategie. De verzameling hebben wij gebundeld tot een hanteerbaar werkboek.

Download hier

Levenscyclus checklist

Andrei heeft een checklist ontworpen waarmee je kunt onderzoeken hoe het staat met de levenscyclus voor medewerkers in jouw organisatie. Wat gaat goed en waar zijn kansen voor optimalisering.

Download hier