wmco windroos

Bas de Backer

Bas

Over Bas

Wel geboren en getogen, maar niet op één plek. Geboren in Parijs, getogen in London, Brussel en nu Groningen. Dit is de plek van waaruit ik nu mijn impact wil maken. Zonder broertjes en zusjes en met alleen een moeder heb ik mijzelf goed leren kennen. Zowel vrijwillig als genoodzaakt. Ik wilde terug de wereld in en heb als leidinggevende over allerlei nationaliteiten mijn krachten en drijfveren leren ontplooien. Ik voel mij zelfverzekerd en van betekenis, maar dit is niet altijd zo geweest. Het is mijn missie om de rust, focus en productiviteit, die het kennen van de eigen talenten en motivaties met zich meebrengt, te delen. Het toepassen van psychologie is hiervoor mijn basis, waarbij mijn samenwerking met Westerink Meijer & Co. een perfect gematcht lanceerstation is. 

Bas

Bas zijn talenten

Dit zijn de talenten die ik tijdens mijn leven heb ontplooid en nog verder ontwikkel. Mijn toekomstigerichtheid gepaard met drie beïnvloedende talenten maakt dat ik steevast weet wat ik wil en hoe ik dit ga bereiken. Mijn natuurlijke voorliefde voor relatievorming is er om mijn visies te delen. 

1. Toekomstgerichtheid
2. Actiegerichtheid
3. Sturingskracht
4. Relatievorming
5. Zelfverzekerheid

Ontdek meer over talenten

Ervaring & Motivatie

Zonder dat ik er zelf van bewust ben geweest, heb ik mij sinds mijn jonge jaren intensief bezig gehouden met de menselijke psyche. Altijd een dromer als het op school en studeren aan kwam en een doener wanneer ik met mijn eigen interesses bezig was. Ik ben daardoor op een praktisch niveau in de horeca ingestapt en heb mij via zelfkennis en 'fluid intelligence' van medewerker tot leidinggevende opgewerkt in wereldhotels zoals het Amba Marble Arch in Londen en het Novotel City Centre in Brussel. Het is hier waar ik geleerd heb hoe het is om diverse mensen over de hele wereld samen te brengen en te motiveren. Dit is waar mijn liefde voor de wisselwerking tussen mens en organisatie is ontstaan. 

Toegepaste Psychologie

Als Arbeid- & Organisatiepsycholoog pas ik psychologie toe om bedrijven en individuen te helpen hun doelen te behalen. Tijdens deze opleiding heb ik de tools gekregen om te trainen, coachen, adviseren en selecteren. Met een natuurlijke interesse voor de psyche beschik ik over een grote mentale bibliotheek aan psychologische theorieën, methodieken en modellen, zodanig dat ik ze in een oogwenk in kan zetten om praktische vooruitgang te boeken. Bijvoorbeeld bij het uitleggen van gedrag aan uw medewerkers, advies geven over het omgaan met competenties, maar ook het in acht houden van uw strategie.

Dit alles heeft met het toepassen van psychologie te maken en het vergroot mijn capaciteit bij het samenbrengen van mens en organisatie. Wanneer u meer wilt weten over Toegepaste Psychologie en mijn rol binnen Westerink Meijer en Co, vertel ik u graag meer!

Meeting plannen met HQ!

Direct een telefonisch gesprek met ons inplannen? Kies hieronder een geschikt moment, en ga het gesprek aan!