wmco windroos

Andrei Westerink

Andrei Westerink

Over Andrei

Bijna geboren en getogen Groninger en getrouwd met een Friezin en vader van vier dochters. Rechten gestudeerd aan de RUG. Eerst in het bankwezen gewerkt en daarna bij Artsen zonder Grenzen in Bangladesh en Darfur waar ik mijn passie voor organisatie en het functioneren van mensen heb ontdekt. Vervolgens als (interim) manager en directeur werkzaam geweest en in 2010 besloten voor mezelf te gaan werken als organisatie strateeg.

Andrei's dochters

Andrei's talenten

Volgens de CliftonStrengths® zitten mijn talenten vooral in het strategisch denken en het beïnvloeden. 

1.  Strategisch
2.  Ideeënvorming
3.  Maximalisering
4.  Relatievorming
5.  Leergierigheid

Andrei Certified Strengths Coach

Certified Strengths Coach

De CliftonStrengths® test en de bijbehorende methodiek gebruik ik al jaren in mijn dagelijkse werk. Door mijn talenten Maximalisering en Leergierigheid kon het niet uitblijven dat ik dan ook volledig gecertificeerd wilde zijn. In 2020 heb ik de opleiding gevolgd en alle bijbehorende examens en mag ik me dan ook officieel Certified Strengths Coach® noemen.

Andrei Westerink en Mark Rutte

Samenwerken met Andrei

In mijn manier van werken komen mijn talenten sterk naar voren. Mijn talent Strategisch zorgt er voor dat ik altijd bezig ben met welke stappen genomen moeten worden om het doel te bereiken. Maximaliseren zorgt er voor dat ik de ander weet te overtuigen alleen voor het allerbeste te gaan. Ideeënvorming verklaart waarom ik voor elke situatie een model of een theorie heb. Relatievorming zorgt er voor dat ik connect met de mensen waarmee ik werk.

Visie

Andrei’s visie

In mijn manier van denken is iedereen regisseur over zijn eigen leven en dat brengt verantwoordelijkheden met zich mee, omdat we als individu onderdeel zijn van een groter geheel. Als iedereen zijn steentje bijdraagt dan kunnen we met z'n allen een hele mooie wereld creëren. Met passie ons werk doen, het beste voor onze opdrachtgevers realiseren, respect voor elkaar hebben, een werkomgeving creëren waar ruimte is voor werkgeluk, elkaar steunen en coachen waar nodig is en samen genieten van successen en resultaat.

Meeting plannen met Andrei

Direct een telefonisch gesprek met mij inplannen? Kies hieronder een geschikt moment en ga het gesprek aan.

Cases van Andrei

Wovar

Recent zijn we de samenwerking met Wovar aangegaan. Wovar is een snelgroeiende online specialist op het gebied van schroeven en ijzerwaren. Vanwege het succes groeit ook het aantal medewerkers en eigenaar Jesse Keizer gelooft in zijn team en wil graag investeren in de groei van de organisatie en de medewerkers.

Lees meer

Voys

In 2012 begon de samenwerking met Mark Vletter van Voys en toentertijd was Voys het eigenzinnige jongetje van de klas, die dacht dat het allemaal anders kon. Vandaag de dag heeft Voys bewezen dat het ook anders kan als een organisatie zonder managers waarin de collega's de leiding nemen en het bedrijf vormgeven.

Lees meer

Bekijk alle cases