WMCO windroos

Over ons

Doelgericht provocerend, disruptief en ontzettend eigenzinnig...

We Make Companies Outstanding

In 2010 begon Andrei Westerink voor zichzelf als organisatieadviseur. Dit kwam niet geheel uit de lucht vallen. Andrei ontdekte een liefde voor organisatieontwikkeling vanuit een carrière in het bankwezen en een leerzame periode bij Artsen zonder Grenzen in Bangladesh en in Darfur (Soedan). Eenmaal terug in Nederland en klaar voor een nieuwe uitdaging begon Andrei aan interim management opdrachten binnen organisaties. Wegens succes en op aandringen van een aantal ondernemers besloot Andrei de sprong in het diepe te maken en heeft hij als organisatieadviseur een zelfstandige onderneming opgestart Managementaal.

Na bijna tien jaar zelfstandigheid hakte de sleur erin en was Andrei Westerink toe aan een nieuwe uitdaging. Als ervaren ondernemer en organisatieadviseur was Andrei betrokken bij ‘De Noorderlingen’, een studentenprogramma voor (Noordelijke) topondernemers. Per semester kreeg Andrei een student onder zijn hoede om deze wegwijs te maken in het ondernemerschap. In 2019 trof Andrei een jonge ondernemende coach met een rugzak vol persoonlijke ervaring, een torenhoge ambitie en de werklust van een werkpaard. Precies wat Andrei zocht om zijn onderneming uit te breiden en naar een volgend niveau te tillen.

Na de nodige levenservaring te hebben opgedaan besloot Mike Meijer in 2015 op vijfentwintigjarige leeftijd het roer volledig om te gooien. Mike koos ervoor zijn carrière als autotechnicus te beëindigen en de weg van hulpverlener in te slaan. Gedurende zijn studentencarrière ontdekte hij een passie voor de ontwikkeling van de (individuele) mens. Mike ontdekte mensen op fysieke en mentale terreinen te kunnen ondersteunen, begeleiden en coachen. Echter moest Mike genoegen nemen met slechts kleine overwinningen vanwege de vele beperkingen in kwetsbare doelgroepen.

Als afstudeerproject bij De Noorderlingen besloot Mike een coachpraktijk voor studenten op te richten en werd Andrei Westerink toegewezen als zijn externe business coach. Zo ontstond de basis voor een vruchtbare samenwerking en kwam Mike in aanraking met de werkende mens in organisaties. Mike bereikte met deze doelgroep meer diepgang en vond een betere aansluiting bij zijn talenten. Mike leerde zijn reeds opgedane kennis en ervaring om te zetten naar bruikbare methodieken en modellen binnen de zakelijke dienstverlening.

Na een periode van intensief samenwerken besloten Andrei en Mike de handen ineen te slaan en gezamenlijk te starten onder de naam WMCO. WMCO. heeft dit jaar haar website gelanceerd en in het tweede helft van het jaar begonnen met het gebruik maken van social media. Mooie spin offs hiervan zijn ons YouTube kanaal en onze Podcasts.

Andrei Westerink Kinderen in de Efteling Certified Strengths Coach Andrei Westerink met Mark Rutte

Andrei Westerink

Ik ondersteun ondernemers en organisaties bij het bereiken van duurzame samenwerking, effectiviteit, werkplezier en resultaat. Ik haal mijn voldoening uit het realiseren ‘het zien gebeuren’ en kijk daarbij in zijn geheel naar de organisatie, de ondernemer, de medewerkers en de onderlinge samenhang vanuit het principe: 'Kunnen + Willen - Externe factoren = Doen'.

Leer Andrei kennen

De Noorderlingen

De Noorderlingen is een minor ondernemerschap voor ambitieuze studenten met een eigen onderneming. Vijf maanden lang écht werken aan je bedrijf of business idee onder begeleiding van professionals. Van tijd tot tijd begeleiden wij als businesscoach één van deze ambiteuze studenten.

Lees meer

Handen schudden

Ons netwerk

Wij geloven in samenwerking en delen. We delen graag onze kennis en we geloven in het principe dat iedereen van iedereen wat kan leren. Samenwerken staat voor ons in het teken van onze opdrachtgevers en bouwen we aan een netwerk van deskundigen, die ons of onze opdrachtgevers van de juiste kennis en diensten kunnen voorzien.

Samenwerken

FAQ

FAQ

Hoe ziet een traject eruit? Wat mag ik verwachten van de consulting?

Alle veelgestelde vragen en de antwoorden hierop vind je op onze FAQ-pagina. Zo weet jij in no-time het antwoord op jouw vraag. En mocht je het antwoord niet kunnen vinden dan staan wij natuurlijk altijd voor je klaar!

Vind jouw antwoord