WMCO windroos

Trajecten

Creëren doe je in drie keer:
'bedenken, uitvoeren en implementeren'..

 • Een op maat gemaakte aanpak. 
 • Een efficiënte analyse voor organisatieoptimalisatie.
 • Een efectief model met verbindende theorieën.
 • Een analysetool voor diverse doeleinden.
 • Ondersteuning, coaching en begeleiding tijdens de implementatie.

Vanuit authenticiteit helpen wij mee met de groei van een bedrijf en ondersteunen, coachen en adviseren wij u en uw onderneming. Dit doen wij door ons voornamelijk te richten op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Hier hebben wij een model voor ontwikkeld waarmee we de nadruk leggen op de ontwikkeling van mens en onderneming. Wij hanteren hiervoor het "Good to Great" principe.

Het is waardevol een externe mentor te hebben, die mij en onze business begrijpt. Een mentor die je vanuit verschillende perspectieven naar je organisatie laat kijken.

Caspar Hardholt
Eigenaar MediaCT

Lees de case

Caspar Hardholt
Trajecten

Een efficiënte analyse voor organisatieoptimalisatie.

In de vorm van een traject gaan we graag een duurzame relatie aan met onze opdrachtgevers. Wij geloven in de kracht van samenwerken en via co-creatie vormen we een unieke aanpak die past bij de ondernemer en diens organisatie. Niet alleen de mens zien wij als uniek individu. Ook ondernemers en organisaties zien wij als unieke individuen die, vanuit onze visie, het beste gedijen onder een op maat gemaakte aanpak. 

Westerink Meijer & Co.

Interesse? Neem contact op met

Westerink Meijer & Co.

Talenten Traject

Talenten traject

"Nadat een ieder zijn of haar talenten had ontdekt, begon het praten (en werken) vanuit talenten al aardig te leven onder de medewerkers. Om deze positieve beweging nog meer kracht bij te zetten, hebben we een 'Talenten-Show' georganiseerd."

Bekijk praktijkvoorbeeld

Alle vragen over Trajecten

 • Hoe lang duurt een gemiddeld Traject?

  Een gemiddeld traject kan variëren tussen 1,5 maand en een jaar, afhankelijk van de wens en organisatie. We gaan ook langdurige samenwerkingen aan, die kunnen jaren voortzetten.
 • Voor hoeveel medewerkers kun je een Traject aangaan?

  De ideale omvang voor een traject is een team vanaf 5 tot maximaal 30 medewerkers. Een organisatie met meerdere medewerkers bedienen we door de werkteams afzonderlijk van elkaar te begeleiden.
 • Hoe duur is een Traject?

  De kosten van een traject zijn afhankelijk van het soort traject en de omvang van een organisatie. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.
 • Hoe optimaliseer ik mijn organisatie?

  Dit kun je onder andere doen door een 'Strength-Based Culture' van Gallup te implementeren. We vertellen je hier graag meer over!
 • Voor welke vraagstukken kan ik jullie inhuren?

  Wij distantiëren ons van financiële groeiwensen en richten ons voornamelijk op de ontwikkeling van mens en organisatie.
 • Welk vakgebied heeft jullie expertise?

  Organisatieoptimalisatie, Performance-management, Talentontwikkeling, HR-management, (Persoonlijke)ontwikkeling.

Ga terug naar alle diensten

Blog

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Kennismaken met de CliftonStrengths theorie geeft een unieke ervaring aan iedere deelnemer die de CliftonStrengths test heeft gemaakt en hierbij uitgebreid uitleg krijgt van een ervaren gecertificeerde CliftonStrengths Coach voor het interpreteren en in de praktijk kunnen toepassen van het resultaat.

Lees meer

CliftonStrengths voor organisaties

Het gebruik maken van de CliftonStrengths theorie en het inzetten van de CliftonStrengths test heeft een grote meerwaarde voor organisaties. Deze geldt voor de ontwikkeling en de prestatie van zowel individuele medewerkers als die van teams. Op strategisch organisatie niveau geeft CliftonStrengths inzichten hoe de talenten van de medewerkers zich verhouden tot de missie van de organisatie.

Lees meer

Bekijk alle blogs