Human Resource

Capita Selecta - Geselecteerde Hoofdstukken

Geselecteerde Hoofdstukken

In deze training behandelen we met het HR team een aantal geselecteerde hoofdstukken op het gebied van Human Resource en gaan daarmee met het team aan de slag. De hoofdstukken worden gekozen op basis van de behoefte van de organisatie. We behandelen daarbij de theorie, we reflecteren deze op de eigen organisatie en het team en gaan vervolgens kijken hoe we deze kunnen optimaliseren.

Model van Ulrich

Welke onderwerpen

De onderwerpen worden gekozen vanuit het perspectief van het model van Dave Ulrich waarbij HR vier rollen krijgt toegewezen: Strategic Partner, Change Agent, Administrative expert, Employee Champion. Maar ook vanuit het perspectief van de route die een medewerker door het bedrijf aflegt van binnenkomst (onboarding) tot vertrek (offboarding) - 'employee journey'. We willen met deze training de rollen van HR optimaliseren en de reis van de medewerker.

Ontvang een Human Resource training!

Bent u geïnteresseerd in het model van Dave Ulrich of wilt u een Human Resource training afnemen? Vraag dan meteen een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen

Persoonlijk adviesgesprek?

Heeft u vragen of twijfeld u of deze aanpak het beste bij u of uw bedrijf past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om gezamelijk te onderzoeken welke dienst het beste aansluit.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Inzichten voor organisatie optimalisatie [Video]

Inzichten die helpen om organisaties te optimaliseren. Andrei deelt zijn kennis die hij de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan als manager en organisatieadviseur.

Lees meer

Levenscyclus van Medewerkers [Video + Checklist]

De Levenscyclus van medewerkers is onderdeel van het functiehuis. De levenscyclus optimaliseren zorgt voor meer rendement en meer werkgeluk.

Lees meer