Management

"De gekozen methodiek om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren"

Wat is management?

Wij verstaan onder hedendaags management 'de gekozen methodiek om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren'. De perfecte management structuur bestaat niet. De kunst is de voor de organisatie juiste methodiek vinden. Wat werkt het beste voor de organisatie om gewenste resultaten te behalen. Hoe haal je het beste van de medewerkers naar boven. 

Hoe adviseren wij?

DISCLAIMER: Wij bieden helaas geen kant en klare oplossingen. Wij profiteren van onze onwetendheid en we gaan van daaruit gewapend met onze kennis en ervaring aan de slag met de organisatie. We luisteren en stellen vragen en helpen daarbij de gewenste managementstructuur voor de organisatie te bouwen of de huidige bij te schaven. Wij dagen uit en provoceren om weer tot nieuwe inzichten te komen.

Ontvang management consulting!

Ben je geïnteresseerd in het ontvangen van ons management advies? Vraag dan meteen een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen

Advies nodig bij het maken van uw keuze?

Heeft u vragen of twijfeld u of deze aanpak het beste bij u of uw bedrijf past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om gezamelijk te onderzoeken welke dienst het beste aansluit.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Het 4A-feedback model van Netflix [Model]

In dit artikel gaan we in op het model dat CEO van Netflix Reed Hastings heeft ontwikkeld voor het openhartig kunnen geven van feedback: Het 4A-feedback model.

Lees meer

Netflix - No Rules Rules - Deel 1 [Podcast]

In deze podcast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur bespreken we welke stappen Netflix heeft gezet om succesvol te worden.

Lees meer