wmco windroos

Consulting

Een ander horen meedenken..

 • Doel: Het inwinnen van expertise van een onafhankelijke derde
 • Wijze: Eenmalig, meerdere keren en abonnementstructuur
 • Plaats: Op lokatie, bij ons op kantoor of digitaal.
 • Kosten: Vanaf €100 p/u excl. BTW afhankelijk van het type consult

Westerink Meijer & Co. geeft consulting aan organisaties op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Strategische consulting heeft betrekking op de keuzes, die een organisatie wil maken gebaseerd op haar missie en visie. Tactische consulting heeft betrekking op het vertalen van de gemaakte keuzes naar de praktijk. Operationeel consulting heeft betrekking op dagelijkse operationele vraagstukken.

De meeste expertise hebben wij op het gebied van tactische consulting en ter ondersteuning van onze opdrachtgevers bieden we ook operationeel advies.

Andrei meet zijn eigen succes af aan de hand van het succes en de groei van het bedrijf dat hij helpt. Met de focus op de groei van de mensen.

Kris Tirry
Eigenaar MPC Industries

Lees de Case

Kris Tirry
Consulting

Een beslissing nemen zonder over de juiste kennis te beschikken is niets meer dan een gok.

Westerink Meijer & Co. biedt consulting op zowel incidentele basis als in duurzaam verband. Mocht je als organisatie willen klankborden over organisatorische vraagstukken dan is dat zeker mogelijk. Ook voor praktische operationele vragen zijn wij beschikbaar.

Andrei Westerink

Interesse? Neem contact op met

Andrei Westerink

Consultant als Sherpa

Als consultant positioneren wij onszelf als gidsen (Sherpa’s) en stellen we onze expertise ter beschikking zodat we kunnen faciliteren in het maken van keuzes. De term 'Sherpafase' is afgeleid van een Tibetaans volk die je begeleid in het beklimmen van de Mount Everest.

Lees meer!

Alle vragen over Consulting

 • Wat is het verschil tussen consulting en coaching?

  Het grootste verschil zit in de rol die we aannemen. Als consultant geven we adviezen en als coach begeleiden we de (persoonlijke)ontwikkeling.
 • Wat kost consulting?

  Losse consultant tarieven starten bij ons vanaf €100,- p/u exclusief btw. Wie bieden daarnaast ook gratis sessie aan. Vraag hiervoor naar onze voorwaarden.
 • Voor welke vraagstukken kan ik jullie inhuren?

  Wij distantiëren ons van financiële groeiwensen en richten ons voornamelijk op de ontwikkeling van mens en organisatie.
 • Welk vakgebied heeft jullie expertise?

  Organisatieoptimalisatie, Performance-management, Talentontwikkeling, HR-management, (Persoonlijke)ontwikkeling.
 • Opereert Westerink Meijer & Co alleen in het Noorden?

  Nee, Westerink Meijer & Co heeft zelfs internationale klanten! Ontdek het op onze praktijkervaringen pagina.
 • Hoe optimaliseer ik mijn organisatie?

  Dit kun je onder andere doen door een 'Strength-Based Culture' van Gallup te implementeren. We vertellen je hier graag meer over!

Ga terug naar alle diensten

Blog

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Kennismaken met de CliftonStrengths theorie geeft een unieke ervaring aan iedere deelnemer die de CliftonStrengths test heeft gemaakt en hierbij uitgebreid uitleg krijgt van een ervaren gecertificeerde CliftonStrengths Coach voor het interpreteren en in de praktijk kunnen toepassen van het resultaat.

Lees meer

CliftonStrengths voor organisaties

Het gebruik maken van de CliftonStrengths theorie en het inzetten van de CliftonStrengths test heeft een grote meerwaarde voor organisaties. Deze geldt voor de ontwikkeling en de prestatie van zowel individuele medewerkers als die van teams. Op strategisch organisatie niveau geeft CliftonStrengths inzichten hoe de talenten van de medewerkers zich verhouden tot de missie van de organisatie.

Lees meer

Bekijk alle blogs