WMCO-model Development

Persoonlijke Inzicht & Ontwikkeling op basis van het WMCO-model.

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Dit zijn de vragen die centraal staan bij het WMCO-model. Er bestaan verschillende modellen om individuen te analyseren, die bedoeld zijn om mensen zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Deze modellen missen echter één belangrijke factor: verbinding. Het WMCO-model is zó opgesteld dat deze naar de vier meest relevante aspecten van het individu kijkt én deze met elkaar verbindt. 

Het WMCO-model biedt de mogelijkheid om een individu geheel (vanuit de visie van groei en optimalisatie) te analyseren, zodat de plekken waar de meeste winst te behalen is, optimaal worden benut. De vier meest relevante aspecten duiden we aan met computeranalogieën (zie figuur rechts). Dit doen we om een universele taal aan te bieden, zodat we eenvoudiger over de aspecten van mensen kunnen spreken.

Het WMCO-model geeft overzichtelijk de belangrijkste aspecten voor de (persoonlijke) ontwikkeling van de mens weer en legt hierbij tevens de verbinding tussen abstractie en praktijk. Wij hebben de meest relevante theorieën en modellen onderzocht en gekoppeld aan de vier belangrijkste aspecten van de mens: Drive, OS, Software & Hardware. Het upgraden van mensen en organisaties is nog nooit zo eenvoudig en winstgevend geweest.

Koop het WMCO-model!

Ben je overtuigd van het WMCO-model en wil je graag deze dienst afnemen? Vraag dan meteen een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen

Meeting plannen met WMCO?

Heeft u vragen of twijfeld u of deze aanpak het beste bij u of uw bedrijf past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om gezamelijk te onderzoeken welke dienst het beste aansluit.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Het 4A-feedback model van Netflix [Model]

In dit artikel gaan we in op het model dat CEO van Netflix Reed Hastings heeft ontwikkeld voor het openhartig kunnen geven van feedback: Het 4A-feedback model.

Lees meer

Netflix - No Rules Rules - Deel 1 [Podcast]

In deze podcast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur bespreken we welke stappen Netflix heeft gezet om succesvol te worden.

Lees meer