Strategisch Leiderschap

"Varen zonder kompas kan.., maar ik zou het niet doen."

Voor ons bestaat strategisch leiderschap uit de vaardigheid de strategie - 'the big hairy goal' - over te kunnen brengen aan anderen. Het hebben van een strategie of een visie maakt je een visionair - een persoon met een heldere blik op de toekomst. Maar als je in staat bent je visie over te brengen op anderen, en dat ze er ook daadwerkelijk mee aan de slag kunnen, maakt dat je een strategisch leider.

Werkwijze

We beginnen vanuit de visie, want zonder visie is leiderschap doelloos. Vervolgens gaan we aan de slag hoe je deze visie wil connecten met je medewerkers - de volgers. We gaan aan de slag met het overbrengen van de visie op de volgers. Ben je in staat helder te maken waar jullie - jij en je volgers - nu staan en waar jullie naar toe willen? Vervolgens gaan we aan de slag met hoe je dat wil bereiken. Hoe word je een succesvol leider.

Ontvang coaching in Strategisch Leiderschap!

Je visie helderder over leren brengen door middel van Strategisch Leiderschap? Vraag dan meteen een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen

Advies nodig bij het maken van uw keuze?

Heeft u vragen of twijfeld u of deze aanpak het beste bij u of uw bedrijf past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om gezamelijk te onderzoeken welke dienst het beste aansluit.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Kennismaken met de CliftonStrengths theorie geeft een unieke ervaring aan iedere deelnemer die de CliftonStrengths test heeft gemaakt en hierbij uitgebreid uitleg krijgt van een ervaren gecertificeerde CliftonStrengths Coach voor het interpreteren en in de praktijk kunnen toepassen van het resultaat.

Lees meer

Mike in gesprek met Skip van der Lande #2 [Interview]

Met Skip van der Lande in gesprek over coaches en mentoren. Hoe en waar vind je een coach of mentor en wat levert het je op?

Lees meer