Individuele Performance

"Iedereen kan presteren met de juiste wil"

Wij hebben ruim ervaring met het coachen en begeleiden van individuele medewerkers. Onze filosofie is dat een individueel performance traject altijd succesvol verloopt wanneer beide partijen bewust streven naar de best mogelijke uitkomst. Wij faciliteren de begeleiding van het traject en bewaken de voortgang met focus op resultaat.

Werkwijze

We beginnen met een heldere analyse en van daaruit kijken we naar het huidig presteren. We gaan op onderzoek naar waar we prestaties kunnen verbeteren. Het kan daarbij gaan om prestaties die ondermaats zijn of prestaties die nóg beter kunnen. Het principe is hetzelfde en gebaseerd op de theorie 'kunnen + willen = doen'. Vervolgens maken we een plan van aanpak en begint het coachen.

Wil je meer weten over onze filosofie en onze werkwijze en of we van betekenis kunnen zijn voor jou, neem dan gerust contact op met ons.

Ontvang Individuele Performance Coaching!

Ben jij geïnteresseerd in het verbeteren van je prestaties door het ontvangen van Individuele Performance Coaching? Vraag dan meteen een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen

Advies nodig bij het maken van uw keuze?

Heeft u vragen of twijfeld u of deze aanpak het beste bij u of uw bedrijf past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om gezamelijk te onderzoeken welke dienst het beste aansluit.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Het 4A-feedback model van Netflix [Model]

In dit artikel gaan we in op het model dat CEO van Netflix Reed Hastings heeft ontwikkeld voor het openhartig kunnen geven van feedback: Het 4A-feedback model.

Lees meer

Netflix - No Rules Rules - Deel 1 [Podcast]

In deze podcast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur bespreken we welke stappen Netflix heeft gezet om succesvol te worden.

Lees meer