CliftonStrengths Development

Voor Persoonlijke Groei & Inzicht in Talenten.

De CliftonStrengths test is een uitermate nuttig hulpmiddel voor het coachen en ontwikkelen van individuen. De uitkomst van de CliftonStrengths test geeft inzichten in de talenten en hoe deze in te zetten en te optimaliseren. De resultaten van de CliftonStrengths geven inzicht in wat wij van Westerink Meijer en Co. zien als het onderdeel van het operating system (OS) van de mens wat inzicht geeft in de werkwijze van een individu. Hoe beter iemand vanuit zijn talenten kan werken hoe succesvoller deze zal zijn in zijn of haar werkzaamheden. Kortom de CliftonStrengths test en de CliftonStrengths theorie zijn een uitermate nuttig tool en theorie om een individu in zijn of haar kracht te zetten.

Hoe werkt het precies?

De Clifton Strengths test is een test die talenten van mensen in kaart brengt. Deze persoonlijkheidstest bestaat uit 177 vragen en stellingen. Je krijgt 20 seconden de tijd om een antwoord te geven op deze vragen of stellingen. Deze vragen zijn allemaal gerelateerd aan verschillende eigenschappen. Na het maken van de test wordt de persoonlijke sterke punten gelinkt aan de talenten en ontvang je een uitgebreid rapport met daarin een actieplan om te leren werken vanuit je talenten in je dagelijkse werkzaamheden.

Waarom de Clifton Strengthsfinder test doen? 

  • Je grootste talenten zijn de sleutel tot grote prestaties, succes en vooruitgang naar persoonlijke uitmuntendheid
  • De basis van prestaties: word je bewust van je talenten en bouw zelfvertrouwen op. 
  • Leer hoe je jouw sterke punten kunt ontwikkelen en gebruiken om uw prestatieniveau te verbeteren. 
  • Met jouw talent kunt u profiteren van de verschillen van mensen, leren anderen anders te behandelen en hun beste kanten gebruiken. 
  • Je hebt een duidelijk beeld van je eigen talenten en kunt het productief maken om je te onderscheiden van de massa.

Kies voor CliftonStrengths Development!

Ben je overtuigd van de CliftonStrengths test en wil je graag de test via WMCO afnemen? Vraag dan meteen een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen

Advies nodig bij het maken van uw keuze?

Heeft u vragen of twijfeld u of deze aanpak het beste bij u of uw bedrijf past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze adviseurs om gezamelijk te onderzoeken welke dienst het beste aansluit.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Het 4A-feedback model van Netflix [Model]

In dit artikel gaan we in op het model dat CEO van Netflix Reed Hastings heeft ontwikkeld voor het openhartig kunnen geven van feedback: Het 4A-feedback model.

Lees meer

Netflix - No Rules Rules - Deel 1 [Podcast]

In deze podcast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur bespreken we welke stappen Netflix heeft gezet om succesvol te worden.

Lees meer