CliftonStrengths voor teams

Voor het behalen van optimale teamprestaties op basis van samenwerken vanuit talenten. 

Samenwerken vanuit talenten

De CliftonStrengths test laat van de individuele medewerkers zien wat hun specifieke talenten zijn. Het geeft inzicht in hoe individuele medewerkers het liefst werken en hoe ze vanuit hun talenten het meest productief kunnen zijn. Voor de organisatie is inzicht in de talenten van medewerkers van grote waarde. Inzicht in elkaars talenten en hoe deze het beste toe te passen voor het team is extreem waardevol.

De Talentenshow

Een belangrijk onderdeel van het traject is de CliftonStrengths Talentenshow waarin we op een informele manier de talenten van alle individuele teamleden in kaart brengen en met het gehele team bespreken.  Op deze manier willen we inzicht bieden in de talenten van de individuele deelnemers en hoe deze bijdragen aan het sucves van het team. De talentenshow staat in het teken van elkaars talenten leren kennen, herkennen en erkennen.

Prijs (indicatief): €3.000 excl. BTW op basis van zes deelnemers

Koop de Talentenshow!

Je bent overtuigd van de CliftonStrengths test en wilt graag de Talentenshow van WMCO afnemen? Vraag dan meteen een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen

Westerink Meijer & Co.

Meer weten? Neem contact op met

Westerink Meijer & Co.

Een gezond balans tussen werk en privé

Dit artikel gaat in op de vraag waarom een gezond balans tussen het werk- en privéleven belangrijk is en behandelt hiervoor ondersteunende voorzieningen.

Lees meer

De Nederlandse verkiezingen 2021 [video]

In deze video gaan we weer eens off topic en bespreken we de uitslag en de effecten van de Nederlandse verkiezing anno 2021.

Lees meer