Individueel

Voor optimale talentontwikkeling.

Werkwijze test met uitleg

De maker van de test krijgt een code waarmee deze de test online kan doen. Zodra de test is gemaakt dan plannen we een (digitale) afspraak van anderhalf uur. In deze afspraak wordt het testresultaat uitvoerig toegelicht en vervolgens gekeken naar waar eventueel ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Na afloop ontvangt de maker van de test een uitgebreid schriftelijk rapport waarin de bevindingen van het gesprek worden meegenomen. Mocht de maker van de test aan de hand hiervan een persoonlijk ontwikkelingstraject willen dan is dat mogelijk.

Kosten particulier en zakelijk

We bieden de CliftonStrengths test onder begeleiding van een ervaren gecertificeerde Gallup coach zowel particulier als zakelijk aan. Het enige verschil daarin is dat we voor particulieren rekenen met een bedrag inclusief BTW en voor zakelijke relaties rekenen we met een bedrag exclusief BTW. Wij adviseren de test zoveel mogelijk zakelijk te doen omwille van de de mogelijkheid tot BTW aftrek. 

Prijs particulier: €302,50 incl. BTW
Prijs zakelijk: €250 excl. BTW

Doe de CliftonStrengths test!

Ben je overtuigd van de CliftonStrengths test en wil je deze graag afnemen? Vraag dan meteen een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen

Heeft u vragen?

Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek in en wij helpen u graag verder.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Netflix - No Rules Rules - Deel 3 [Podcast]

In deze podcast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur bespreken we welke stappen Netflix heeft gezet om succesvol te worden.

Lees meer

'No Rules Rules' Deel 3

Technieken om een cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid te versterken, zoals dit in het boek 'No Rules Rules' van Netflix beschreven staat.

Lees meer