Individueel

Voor optimale talentontwikkeling

Werkwijze test met uitleg

De maker van de test krijgt een code waarmee deze de test online kan doen. Zodra de test is gemaakt dan plannen we een digitale afspraak van anderhalf uur. In deze afspraak wordt het testresultaat uitvoerig toegelicht en vervolgens gekeken naar waar eventueel ontwikkelingsmogelijkheden liggen. Na afloop ontvangt de maker van de test een uitgebreid schriftelijk rapport waarin de bevindingen van het gesprek worden meegenomen. Mocht de maker van de test aan de hand hiervan een persoonlijk ontwikkelingstraject willen dan is dat mogelijk.

Kosten particulier en zakelijk

We bieden de CliftonStrengths test onder begeleiding van een ervaren gecertificeerde Gallup coach zowel particulier als zakelijk aan. Het enige verschil daarin is dat we voor particulieren rekenen met een bedrag inclusief BTW en voor zakelijke relaties rekenen we met een bedrag exclusief BTW. Wij adviseren de test zoveel mogelijk zakelijk te doen omwille van de de mogelijkheid tot BTW aftrek. 

Prijs particulier: €302,50 incl. BTW
Prijs zakelijk: €250 excl. BTW

Koop de Talentenshow!

Je bent overtuigd van de CliftonStrengths test en wilt graag de Talentenshow van WMCO afnemen? Vraag dan meteen een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen

Meeting plannen met WMCO?

Een Audio of Visueel gesprek met ons inplannen? Kies hieronder een geschikt moment uit.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Een gezond balans tussen werk en privé

Dit artikel gaat in op de vraag waarom een gezond balans tussen het werk- en privéleven belangrijk is en behandelt hiervoor ondersteunende voorzieningen.

Lees meer

De Nederlandse verkiezingen 2021 [video]

In deze video gaan we weer eens off topic en bespreken we de uitslag en de effecten van de Nederlandse verkiezing anno 2021.

Lees meer