Gallup's Q12

Medewerkers betrokkenheid onderzoek

Theorie Gallup's Q12 Survey

De Gallup's Q12 survey is een methodiek dat inzicht geeft in de medewerkersbetrokkenheid van een organisatie en handvatten deze te verhogen. Op basis van een enquête bestaande uit twaalf vragen ontstaat een helder beeld van de betrokkenheid van de medewerkers bij de organisatie en tevens inzichten waar deze medewerkersbetrokkenheid te verhogen is. Op basis van de antwoorden kan de organisatie concreet aan de slag.

Onze plan van aanpak

De Gallup's Q12 survey dient als basis om de betrokkenheid van de medewerkers in kaart te brengen en te optimaliseren. Op basis van de bedrijfscultuur en de behoefte van de organisatie maken we een plan van aanpak hoe om te gaan met de uitkomst van het onderzoek. Welke vervolgstappen gaan we nemen en hoe gaan we de organisatie daarin betrekken.

 

Koop de Talentenshow!

Je bent overtuigd van de CliftonStrengths test en wilt graag de Talentenshow van WMCO afnemen? Vraag dan meteen een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen

Meeting plannen met WMCO?

Een Audio of Visueel gesprek met ons inplannen? Kies hieronder een geschikt moment uit.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Een gezond balans tussen werk en privé

Dit artikel gaat in op de vraag waarom een gezond balans tussen het werk- en privéleven belangrijk is en behandelt hiervoor ondersteunende voorzieningen.

Lees meer

De Nederlandse verkiezingen 2021 [video]

In deze video gaan we weer eens off topic en bespreken we de uitslag en de effecten van de Nederlandse verkiezing anno 2021.

Lees meer