Gallup's Q12

Medewerkersbetrokkenheid onderzoek.

Theorie Gallup's Q12 Survey

De Gallup's Q12 survey is een methodiek dat inzicht geeft in de medewerkersbetrokkenheid van een organisatie en biedt handvatten deze te verhogen. Op basis van een enquête bestaande uit twaalf vragen ontstaat een helder beeld van de betrokkenheid van medewerkers bij de organisatie. Tevens geeft het inzichten waar deze medewerkersbetrokkenheid te verhogen is. Op basis van de antwoorden kan de organisatie concreet aan de slag.

Onze plan van aanpak

De Gallup's Q12 survey dient als basis om de betrokkenheid van de medewerkers in kaart te brengen en te optimaliseren. Op basis van de bedrijfscultuur en de behoefte van de organisatie maken we een plan van aanpak hoe om te gaan met de uitkomst van het onderzoek. Welke vervolgstappen gaan we nemen en hoe gaan we de organisatie daarin betrekken.

 

Medewerkers betrokkenheid onderzoek doen?

Ben je geïnteresseerd in het in kaart brengen en optimaliseren van je werknemersbetrokkenheid? Vraag dan meteen een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Offerte aanvragen

Meeting plannen met WMCO?

Een Auditief of Visueel gesprek met ons inplannen? Kies hieronder een geschikt moment uit.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Netflix - No Rules Rules - Deel 3 [Podcast]

In deze podcast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur bespreken we welke stappen Netflix heeft gezet om succesvol te worden.

Lees meer

'No Rules Rules' Deel 3

Technieken om een cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid te versterken, zoals dit in het boek 'No Rules Rules' van Netflix beschreven staat.

Lees meer