Andrei of Mike

Werkwijze abonnement

De basis van het abonnement bestaat uit maandelijkse sessies ondersteund met dagelijkse beschikbaarheid voor vragen en de mogelijkheid te kunnen klankborden. De inhoud van de sessies vullen we van tevoren in en bestaat uit kennissessies waarin we theorieën bespreken, persoonlijke ontwikkelingsgesprekken voeren of onderwerpen die in de organisatie spelen behandelen. De maandelijkse sessies zijn dus op maat gemaakt op basis van de behoefte van de organisatie. De dagelijkse ondersteuning heeft betrekking op vragen of klankborden waar wij vanuit kennis en ervaring relatief makkelijk antwoord op kunnen geven.

Andrei

Ik ondersteun ondernemers en organisaties bij het bereiken van duurzame samenwerking, effectiviteit, werkplezier en resultaat. Ik haal mijn voldoening uit het realiseren ‘het zien gebeuren’ en kijk daarbij in zijn geheel naar de organisatie, de ondernemer, de medewerkers en de onderlinge samenhang vanuit het principe: 'Kunnen + Willen - Externe factoren = Doen'.

Mike

Het leven is ontzettend gecompliceerd en kan als donderslag aan heldere hemel omslaan in totale chaos. Ik zie het als mijn missie om mensen een breder perspectief te bieden en meer grip op het leven te geven door hun (zelf)kennis te vergroten, (persoonlijke)ontwikkeling te stimuleren, latente wensen zichtbaar te maken en te ondersteunen bij de realisatie van ambities.

Vraag een abonnement aan!

Als je behoefte hebt aan een sparringpartner die je op ieder moment van de (werk)week om hulp en advies kunt vragen, dan is een abonnement van Westerink Meijer & Co. precies wat je zoekt! Vraag bij ons een abonnement aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de vervolgstappen te bespreken. 

Abonnement aanvragen

Vrijblijvend advies!

Weet u niet zeker welk type abonnement het beste bij uw situatie past? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in waarin wij u graag verder helpen.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Het 4A-feedback model van Netflix [Model]

In dit artikel gaan we in op het model dat CEO van Netflix Reed Hastings heeft ontwikkeld voor het openhartig kunnen geven van feedback: Het 4A-feedback model.

Lees meer

Netflix - No Rules Rules - Deel 1 [Podcast]

In deze podcast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur bespreken we welke stappen Netflix heeft gezet om succesvol te worden.

Lees meer