Onze diensten

Onze diensten

Ontdek de diensten die wij bieden bij WMCO

Consulting

Consulting

Wij bieden consulting aan op het gebied van management, strategie en HR-gerelateerde vraagstukken. Daarbij maken we gebruik van onze kennis en expertise en gaan samen met de organisatie resultaatgericht aan de slag. 

Meer over Consulting

Abonnementen

Abonnementen

Voor organisaties die ervaren adviseurs binnen handbereik wil hebben. Onze abonnementen zijn gebaseerd op maandelijkse sessies gecombineerd met de mogelijkheid direct advies te kunnen inwinnen over allerlei praktische onderwerpen op het gebied van management, individuele performance, leiderschap en HR gerelateerde vraagstukken.

Meer over Abonnementen

Trainingen

Trainingen

Op basis van onze kennis en ervaring hebben wij trainingen ontwikkeld met terugkerende thema's. De trainingen zijn gericht op het optimaliseren van de onderlinge samenwerking en het vergroten van werkplezier en resultaat. Ervaring leert dat medewerkers, die goed met elkaar samenwerken en vanuit talenten werken, optimaal functioneren. Met onze trainingen faciliteren wij het optimaliseren van teams.

Ontdek onze Trainingen

diensten overzicht

Dienstenoverzicht

Download vrijblijvend ons dienstenoverzicht voor een heldere specificatie van onze diensten met daarbijbehorende prijzen. Download ons dienstenoverzicht via onderstaande knop.

Download

Good to Great

Good to Great

Een ambitieuze organisatie heeft de constante focus op duurzame groei en weet dit te realiseren door continu te investeren in de organisatie. Iets wat goed is nog beter maken kost relatief weinig energie en levert veel rendement op. Wij bieden ondersteuning voor organisaties die willen blijven ontwikkelen vanuit het principe: 'Good to Great'. 

Meer over Good to Great

Coaching & Development

Coaching en Development

Wij bieden coaching en peroonlijke development aan op het gebied van van individuele prestaties. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning aan bij het ontwikkelen van strategisch leiderschap en coachen wij bij het ontwikkelen van dagelijks leidinggeven. Via een individuele aanpak ontwerpen wij een gezamenlijk plan met het beoogde resultaat als doel voor ogen. 

Meer over Coaching

CliftonStrengths

CliftonStrengths

De CliftonStrengths test gebruiken we in de praktijk voor het verkrijgen van inzicht in de talenten van een individu of team. WMCO maakt gebruik van ervaren en gecertificeerde CliftonStrengths coaches. Wij bieden de CliftonStrengths test aan op individuele basis waarin we een uitvoerige uitleg van de test geven en we bieden de CliftonStrengths test voor teams aan waarbij we alle teamleden inzicht geven in elkaars talenten en hoe deze talenten in te zetten.

Maak kennis met CliftonStrengths