Onze diensten

Onze diensten

Ontdek de diensten die wij bieden bij Westerink Meijer & Co

trajecten

Trajecten

In een traject gaan we aan de hand van onze modellen een duurzame samenwerking aan van co-creatie. Wij ondersteunen in het ontwikkelen van de gewenste organisatie vanuit het principe: ‘creëren doe je in drie keer. Bedenken, uitvoeren en implementeren’.

Meer over onze trajecten

Coaching

Coaching

Wij hebben ervaring met het coachen van ondernemers en medewerkers. Ondernemers coachen we bij hun persoonlijke ontwikkeling op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en management. Coaching van medewerkers kenmerkt zich door een helder geformuleerd doel en afgesproken resultaat binnen een bepaalde tijd.

Meer over coaching

workshops

Workshops

Voor ons betekent een workshop vooral ‘creativiteit’, ‘creëren’ en uiteindelijk ‘realiseren’. Een succesvolle workshop zorgt niet alleen voor veel creativiteit - het genereren van ideeën. Een succesvolle workshop zorgt ook voor dat ideeën omgezet worden in concrete acties naar realisatie. We maken daarbij gebruik van het 'creativiteitsmodel' van John Cleese. Nieuwsgierig?

Ontdek onze workshops

tools

Tools

In onze werkzaamheden maken we vaak gebruik van bestaande tools. Daarnaast gebruiken we ook tools die we zelf ontwikkeld hebben en deze willen we graag met je delen.

Download handige tools

consulting

Consulting

Consulting is een wezenlijk onderdeel van onze werkzaamheden. Onze relaties vragen ons regelmatig om advies en mee te denken bij bepaalde vraagstukken. Onze kracht is daarbij onze kennis en ervaring, maar ook het talent om vanuit een ander perspectief mee te denken en de juiste vragen te stellen.

Meer over consulting

seminars

Seminars

Wij verzorgen op verzoek seminars over onderwerpen uit ons vakgebied. We geven een presentatie over het onderwerp op basis van onze kennis en de theorie en illustreren het met onze in de praktijk opgedane ervaringen. Met onze seminars willen we onze kennis optimaal delen door theorie en praktijk te verbinden.

Ontdek onze seminars

brainstormsessies

Brainstormsessies

Wat betreft brainstormen bieden wij een specifieke dienst aan. We ondersteunen in het creëren van een optimaal kader voor brainstormsessies. We trainen als het ware de deelnemers in het brainstormen door ze inzichten te geven in elkaars talenten en kwaliteiten op basis van testen en coaching.

Maak kennis met brainstormen