WMCO windroos

Mike & Andrei in gesprek

Over certified strengthsfinder coach worden bij Gallup

Gepubliceerd op:

Dit is alweer de 6e aflevering van Mike en Andrei in gesprek. In deze aflevering hebben ze het over Gallup. Mike en Andrei hebben het over de training die Andrei recent heeft gevolgd bij Gallup om Certified Strengthsfinder Coach te worden.

Mike vraagt hem welke bevindingen hij tijdens de training heeft opgedaan en hoe hij dit kan in zetten. Daarnaast hebben ze het over hoe je de Strengthsfinder test kunt inzetten om te investeren in je medewerkers en geeft Andrei advies in hoe je dit kunt doen.

Om zijn Certificaat te verzilveren is hij nog op zoek naar 4 mensen die een coaching traject willen doen met Andrei. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn, neem dan snel contact met ons op door het contact formulier in te vullen of plan direct een afspraak

Interresse in coachingsessies met Andrei?

Plan een gesprek in! 

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Kennismaken met de CliftonStrengths theorie geeft een unieke ervaring aan iedere deelnemer die de CliftonStrengths test heeft gemaakt en hierbij uitgebreid uitleg krijgt van een ervaren gecertificeerde CliftonStrengths Coach voor het interpreteren en in de praktijk kunnen toepassen van het resultaat.

Lees meer

CliftonStrengths voor organisaties

Het gebruik maken van de CliftonStrengths theorie en het inzetten van de CliftonStrengths test heeft een grote meerwaarde voor organisaties. Deze geldt voor de ontwikkeling en de prestatie van zowel individuele medewerkers als die van teams. Op strategisch organisatie niveau geeft CliftonStrengths inzichten hoe de talenten van de medewerkers zich verhouden tot de missie van de organisatie.

Lees meer

Andrei Westerink

Interesse? Neem contact op met

Andrei Westerink