WMCO windroos

Mike & Andrei in gesprek

Over certified strengthsfinder coach worden bij Gallup

Gepubliceerd op:

Dit is alweer de 6e aflevering van Mike en Andrei in gesprek. In deze aflevering hebben ze het over Gallup. Mike en Andrei hebben het over de training die Andrei recent heeft gevolgd bij Gallup om Certified Strengthsfinder Coach te worden.

Mike vraagt hem welke bevindingen hij tijdens de training heeft opgedaan en hoe hij dit kan in zetten. Daarnaast hebben ze het over hoe je de Strengthsfinder test kunt inzetten om te investeren in je medewerkers en geeft Andrei advies in hoe je dit kunt doen.

Om zijn Certificaat te verzilveren is hij nog op zoek naar 4 mensen die een coaching traject willen doen met Andrei. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn, neem dan snel contact met ons op door het contact formulier in te vullen of plan direct een afspraak

Interresse in coachingsessies met Andrei?

Plan een gesprek in! 

'No Rules Rules' - Netflix

In het boek 'No Rules Rules' beschrijft Reed Hastings de huidige CEO en co-founder van Netflix op een inspirerende wijze hoe de cultuur van Netflix heeft bijgedragen in het enorme succes. Zaken als talent densiteit, transparantie, verantwoordelijkheid en vooral geen regels komen daarbij aan bod.

Lees meer

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Kennismaken met de CliftonStrengths theorie geeft een unieke ervaring aan iedere deelnemer die de CliftonStrengths test heeft gemaakt en hierbij uitgebreid uitleg krijgt van een ervaren gecertificeerde CliftonStrengths Coach voor het interpreteren en in de praktijk kunnen toepassen van het resultaat.

Lees meer

Andrei Westerink

Interesse? Neem contact op met

Andrei Westerink