WMCO windroos

Radio WMCO

Luister mee met de gesprekken van Mike en Andrei over groei, verbetering en optimalisatie. 

De Nederlandse verkiezingen 2021 [video]

In deze video gaan we weer eens off topic en bespreken we de uitslag en de effecten van de Nederlandse verkiezing anno 2021.

Lees meer

Holografie en Ondernemen [Interview]

Mike in gesprek met Kevin Tadema over zijn ondernemersroute en de bedrijven die hij heeft (gehad).

Lees meer

Inzichten voor organisatie optimalisatie [Video]

Inzichten die helpen om organisaties te optimaliseren. Andrei deelt zijn kennis die hij de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan als manager en organisatieadviseur.

Lees meer

Meer weten?

Maak kennis met onze theorieën en modellen waarmee wij organisaties helpen verbeteren, groeien en optimaliseren

Gratis E-boek

Mentoren en Coaches [Interview]

Met Skip van der Lande in gesprek over coaches en mentoren. Hoe en waar vind je een coach of mentor en wat levert het je op?

Lees meer

Certified Coach worden bij Gallup [Video]

In deze aflevering hebben ze het over Gallup. Mike en Andrei hebben het over de training die Andrei recent heeft gevolgd bij Gallup om Certified Strengthsfinder Coach te worden.

Lees meer

De Big Five Personality Type test [Video]

Een gesprek over historie van de test, de validiteit van de test én de impact van de test op zakelijk vlak én persoonlijk vlak!

Lees meer

Mike Meijer

Deelnemen aan onze podcast? Neem contact op!

Mike Meijer

CliftonStrengths voor organisaties

Het gebruik maken van de CliftonStrengths theorie en het inzetten van de CliftonStrengths test heeft een grote meerwaarde voor organisaties. Deze geldt voor de ontwikkeling en de prestatie van zowel individuele medewerkers als die van teams. Op strategisch organisatie niveau geeft CliftonStrengths inzichten hoe de talenten van de medewerkers zich verhouden tot de missie van de organisatie.

Lees meer

CliftonStrengths de top vijf en de vier domeinen

Naast de top vijf van de CliftonStrengths test is het ook interessant te kijken naar de vier domeinen waar de talenten thema's in ondergebracht zijn: 'Uitvoeren (doen) - Beïnvloeden (willen) - Relatie Bouwen (voelen) - Strategisch Denken (denken)' en hoe deze domeinen zich tot elkaar verhouden.

Lees meer