WMCO windroos

Radio WMCO

Luister mee met de gesprekken van Mike en Andrei over groei, verbetering en optimalisatie. 

#6 Certified Coach worden bij Gallup

In deze aflevering hebben ze het over Gallup. Mike en Andrei hebben het over de training die Andrei recent heeft gevolgd bij Gallup om Certified Strengthsfinder Coach te worden.

Lees meer

#5 De Big Five Personality Type test

Een gesprek over historie van de test, de validiteit van de test én de impact van de test op zakelijk vlak én persoonlijk vlak!

Lees meer

Mike en Andrei over de Amerikaanse verkiezingen

In deze aflevering gaan Mike & Andrei Off-topic en hebben ze het over de Amerikaanse president verkiezingen. Andrei legt uit hoe het systeem werkt en bespreekt vanuit organisatorisch perspectief hoe Trumps leiderschapsstijl is (geweest).

Lees meer

Meer weten?

Naast de Podcasts die we opnemen schrijven we ook veel! Je kunt alles lezen in onze Bibliotheek. 

Meer lezen?

Mike in gesprek met Skip (Skip to Action)

Mike praat met Skip van der Lande over hoe hij er mede door de Corona Crisis er achter kwam dat hij het roer moest omgooien om weer gelukkig te worden.

Lees meer

Mike in gesprek met Tjip Schievink (Easie.nl)

Het ondernemersgevoel is hem met de paplepel ingegoten, maar niets is hem gegeven. Tjip is een echte aanpakker. Met deze mentaliteit runt hij zijn business en coacht hij jonge ondernemers.

Lees meer

#4 Persoonlijkheidstesten in bedrijven en organisaties

Er zijn genoeg testen te vinden, maar welke zijn de beste? Op dit moment zijn dat de CliftonStrengthsFinder van Gallup en de Big Five Personality type test.

Lees meer

Mike Meijer

Deelnemen aan onze podcast? Neem contact op!

Mike Meijer

Clifton Strengths

De Clifton Strengths test is een test die talenten van mensen in kaart brengt. Dit geeft ieder de mogelijkheid om met de Clifton Strengths hun oneindige potentieel te maximaliseren.

Lees meer

Eisenhower Matrix

De Eisenhower matrix of model is een krachtig time management tool, dat je helpt inzicht te krijgen of je wel met de juiste taken en opdrachten bezig bent vanuit het perspectief 'Belangrijk' versus 'Urgent'. In dit artikel beschrijven we de Eisenhower Matrix en hebben we tevens een 'do it yourself' oefening toegevoegd op basis van het model.

Lees meer