WMCO windroos

No Rules Rules - Deel 3

Gepubliceerd op:

In deel 3 van deze pocast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur (Vrijheid & Verantwoordelijkheid) bespreken we inhoudelijk welke stappen Netflix heeft gezet om tot deze succesvolle strategie te komen. Is deze F&R Cultuur voor iedereen weggelegd? Wij denken van niet! Waarom we dat vinden hoor je in onderstaande podcast.

Over deel 3 van het boek No Rules Rules van Netflix heeft Andrei een artikel geschreven waarin hij ingaat op verschillende aspecten van de manier waarop Netflix bouwt aan de Cultuur van Vrijheid & Verantwoordelijkheid. 

Netflix

Ga met ons in gesprek over het boek!

Voor deze review, over het boek 'No Rules Rules', nodigen wij u uit om live met ons in gesprek te gaan! Meld u via onderstaand knop vrijblijvend aan voor onze Q&A en Webinar.

Aanmelden

Audio

Alleen luisteren? Via onderstaande knop komt u uit op onze Spotify pagina. Handig voor tijdens het autorijden.

Andrei Westerink

Ook in gesprek met Andrei? Neem contact op!

Andrei Westerink

Meer over Netflix

Boekrecensie 'No Rules Rules' [Review]

In het boek 'No Rules Rules' beschrijft Reed Hastings de huidige CEO en co-founder van Netflix op een inspirerende wijze hoe de cultuur van Netflix heeft bijgedragen in het enorme succes.

Lees meer

'No Rules Rules' Deel 2 [Artikel]

De volgende stappen naar een cultuur van Vrijheid en Verantwoordelijkheid zoals staat beschreven in het boek 'No Rules Rules' van Netflix.

Lees meer