WMCO windroos

No Rules Rules - Deel 2

Gepubliceerd op:

In deel 2 van deze pocast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur (Vrijheid & Verantwoordelijkheid) bespreken we inhoudelijk welke stappen Netflix heeft gezet om tot deze succesvolle strategie te komen. Is deze F&R Cultuur voor iedereen weggelegd? Wij denken van niet! Waarom we dat vinden hoor je in onderstaande podcast.

Over deel 2 van het boek No Rules Rules van Netflix heeft Bas een artikel geschreven waarin hij ingaat op verschillende aspecten van de manier waarop Netflix bouwt aan de Cultuur van Vrijheid & Verantwoordelijkheid. 

Netflix

Ga met ons in gesprek over het boek!

Voor deze review, over het boek 'No Rules Rules', nodigen wij u uit om live met ons in gesprek te gaan! Meld u via onderstaand knop vrijblijvend aan voor onze Q&A en Webinar.

Aanmelden

Audio

Alleen luisteren? Via onderstaande knop komt u uit op onze Spotify pagina. Handig voor tijdens het autorijden.

Bas de Backer

Ook in gesprek met Bas? Neem contact op!

Bas de Backer

Meer over Netflix

Boekrecensie 'No Rules Rules' [Review]

In het boek 'No Rules Rules' beschrijft Reed Hastings de huidige CEO en co-founder van Netflix op een inspirerende wijze hoe de cultuur van Netflix heeft bijgedragen in het enorme succes.

Lees meer

'No Rules Rules' Deel 2 [Artikel]

De volgende stappen naar een cultuur van Vrijheid en Verantwoordelijkheid zoals staat beschreven in het boek 'No Rules Rules' van Netflix.

Lees meer