WMCO windroos

Carrière switch

Hoe dan?

Gepubliceerd op:

Stap voor stap

In deze video deelt Mike zijn visie over het maken van een carrière switch, wat vaak gezien wordt als een moeilijke keuze terwijl dit niet zo hoeft te zijn. Soms is het beginnen bij het allerkleinste stapje precies hetgeen wat je nodig hebt om in beweging te komen en aan je nieuwe carrière te beginnen.

Anno 2020!

We leven in andere tijden waarin de nieuwste beroepen je om de oren vliegen. Van online marketeer naar zelfbenoemde influencer en wist je wel dat mensen hun beroep maken van het bezoeken van thema parken? Kun je het je voorstellen? Afreizen naar Amerika om de allernieuwste en allervetste pretparken te bezoeken en daarnaast ook nog eens geld verdienen? Het is bizar, de wereld waarin we leven en dat betekent onbegrensde mogelijkheden!

Pokéfluencer

Heb jij een voorliefde voor het verzamelen van alles wat met Pokémon te maken heeft? Van kaarten tot kunffels, games tot unieke japanse actiefiguren uit 1995? Begin dan je eigen blog, podcastshow en verkoop de bijzondere artikelen waar jij kennis van hebt via je eigen webshop. Voor je het weet ben jij de bekenste Pokéfluencer en genereer je genoeg inkomen om ervan te kunnen leven.  

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Het 4A-feedback model van Netflix [Model]

In dit artikel gaan we in op het model dat CEO van Netflix Reed Hastings heeft ontwikkeld voor het openhartig kunnen geven van feedback: Het 4A-feedback model.

Lees meer

Netflix - No Rules Rules - Deel 1 [Podcast]

In deze podcast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur bespreken we welke stappen Netflix heeft gezet om succesvol te worden.

Lees meer