WMCO windroos

Carrière switch

Hoe dan?

Gepubliceerd op:

Stap voor stap

In deze video deelt Mike zijn visie over het maken van een carrière switch, wat vaak gezien wordt als een moeilijke keuze terwijl dit niet zo hoeft te zijn. Soms is het beginnen bij het allerkleinste stapje precies hetgeen wat je nodig hebt om in beweging te komen en aan je nieuwe carrière te beginnen.

Anno 2020!

We leven in andere tijden waarin de nieuwste beroepen je om de oren vliegen. Van online marketeer naar zelfbenoemde influencer en wist je wel dat mensen hun beroep maken van het bezoeken van thema parken? Kun je het je voorstellen? Afreizen naar Amerika om de allernieuwste en allervetste pretparken te bezoeken en daarnaast ook nog eens geld verdienen? Het is bizar, de wereld waarin we leven en dat betekent onbegrensde mogelijkheden!

Pokéfluencer

Heb jij een voorliefde voor het verzamelen van alles wat met Pokémon te maken heeft? Van kaarten tot kunffels, games tot unieke japanse actiefiguren uit 1995? Begin dan je eigen blog, podcastshow en verkoop de bijzondere artikelen waar jij kennis van hebt via je eigen webshop. Voor je het weet ben jij de bekenste Pokéfluencer en genereer je genoeg inkomen om ervan te kunnen leven.  

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Kennismaken met de CliftonStrengths theorie geeft een unieke ervaring aan iedere deelnemer die de CliftonStrengths test heeft gemaakt en hierbij uitgebreid uitleg krijgt van een ervaren gecertificeerde CliftonStrengths Coach voor het interpreteren en in de praktijk kunnen toepassen van het resultaat.

Lees meer

CliftonStrengths voor organisaties

Het gebruik maken van de CliftonStrengths theorie en het inzetten van de CliftonStrengths test heeft een grote meerwaarde voor organisaties. Deze geldt voor de ontwikkeling en de prestatie van zowel individuele medewerkers als die van teams. Op strategisch organisatie niveau geeft CliftonStrengths inzichten hoe de talenten van de medewerkers zich verhouden tot de missie van de organisatie.

Lees meer