WMCO windroos

Carrière switch

Hoe dan?

Gepubliceerd op:

Stap voor stap

In deze video deelt Mike zijn visie over het maken van een carrière switch, wat vaak gezien wordt als een moeilijke keuze terwijl dit niet zo hoeft te zijn. Soms is het beginnen bij het allerkleinste stapje precies hetgeen wat je nodig hebt om in beweging te komen en aan je nieuwe carrière te beginnen.

Anno 2020!

We leven in andere tijden waarin de nieuwste beroepen je om de oren vliegen. Van online marketeer naar zelfbenoemde influencer en wist je wel dat mensen hun beroep maken van het bezoeken van thema parken? Kun je het je voorstellen? Afreizen naar Amerika om de allernieuwste en allervetste pretparken te bezoeken en daarnaast ook nog eens geld verdienen? Het is bizar, de wereld waarin we leven en dat betekent onbegrensde mogelijkheden!

Pokéfluencer

Heb jij een voorliefde voor het verzamelen van alles wat met Pokémon te maken heeft? Van kaarten tot kunffels, games tot unieke japanse actiefiguren uit 1995? Begin dan je eigen blog, podcastshow en verkoop de bijzondere artikelen waar jij kennis van hebt via je eigen webshop. Voor je het weet ben jij de bekenste Pokéfluencer en genereer je genoeg inkomen om ervan te kunnen leven.  

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

#6 Mike en Andrei in gesprek

In deze aflevering hebben ze het over Gallup. Mike en Andrei hebben het over de training die Andrei recent heeft gevolgd bij Gallup om Certified Strengthsfinder Coach te worden.

Lees meer

#5 Mike en Andrei in gesprek

Een gesprek over historie van de test, de validiteit van de test én de impact van de test op zakelijk vlak én persoonlijk vlak!

Lees meer