WMCO windroos

CliftonStrengths

Lees meer over de praktische toepassing van de CliftonStrengths

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Kennismaken met de CliftonStrengths theorie geeft een unieke ervaring aan iedere deelnemer die de CliftonStrengths test heeft gemaakt en hierbij uitgebreid uitleg krijgt van een ervaren gecertificeerde CliftonStrengths Coach voor het interpreteren en in de praktijk kunnen toepassen van het resultaat.

Lees meer

CliftonStrengths voor organisaties

Het gebruik maken van de CliftonStrengths theorie en het inzetten van de CliftonStrengths test heeft een grote meerwaarde voor organisaties. Deze geldt voor de ontwikkeling en de prestatie van zowel individuele medewerkers als die van teams. Op strategisch organisatie niveau geeft CliftonStrengths inzichten hoe de talenten van de medewerkers zich verhouden tot de missie van de organisatie.

Lees meer

CliftonStrengths de top vijf en de vier domeinen

Naast de top vijf van de CliftonStrengths test is het ook interessant te kijken naar de vier domeinen waar de talenten thema's in ondergebracht zijn: 'Uitvoeren (doen) - Beïnvloeden (willen) - Relatie Bouwen (voelen) - Strategisch Denken (denken)' en hoe deze domeinen zich tot elkaar verhouden.

Lees meer

WMCO windroos

Gedrag verklaren en voorspellen!?

Via de CliftonStrengths test meten wij een onderdeel van het besturingssysteem (OS) en het OS is een onderdeel van de WMCO-theorie. Met de WMCO-theorie verklaren en voorspellen wij het gedrag van mensen. Wil je meer weten?

Download dan de WMCO-theorie!

Hoe doe ik een CliftonStrengths test?

Een praktische beschrijving van hoe je het beste de CliftonStrengths test kan doen. Zaken als hoe moet ik inloggen, wat zijn de kosten, waar moet ik op letten als ik de CliftonStrengths test wil doen en hoe kan ik een rapport delen, hebben we op een rijtje gezet. Kortom een praktische gids voor het doen van de CliftonStrengths test.

Lees meer

Blog's

Psychologie voor organisatieoptimalisatie [Paper]

Hoe Erik Erikson met zijn theorie: “De acht fasen of ontwikkelingsstadia van de mens” ons kan helpen met het optimaliseren van onze bedrijfsvoering.

Lees meer

Inzichten voor organisatie optimalisatie [Video]

Inzichten die helpen om organisaties te optimaliseren. Andrei deelt zijn kennis die hij de afgelopen 20 jaar heeft opgedaan als manager en organisatieadviseur.

Lees meer