WMCO windroos

Educatieve video's

Motivatie voor medewerkers [Video]

Mike aan het werk bij een opdrachtgever in Groningen. Een toespraak om medewerkers te motiveren en de organisatie te optimaliseren.

Lees meer

Levenscyclus van medewerkers [Video + Checklist]

De Levenscyclus van medewerkers is onderdeel van het functiehuis. De levenscyclus optimaliseren zorgt voor meer rendement en meer werkgeluk.

Lees meer

Big Five Personality, Insecten & Nachtmerries [Video]

Orderliness heeft een correlatie met het gevoel walging wat een verklaring kan zijn voor het dromen over Insecten sinds de Covid-19 crisis.

Lees meer

wmco windroos

Lezen in plaats van kijken?

Wij schrijven ook over de onderwerpen die wij bespreken in onze video's en podcasts. Heeft dit je voorkeur? Bezoek dan de afdeling 'Blogs & Papers' in onze bibliotheek via onderstaande knop. 

Lees onze artikelen!

Persoonlijkheidstesten voor zelfontwikkeling [Video]

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Belangrijkere vragen bestaan er niet, maar hoe krijg je antwoorden? Begin bij persoonlijkheidstesten zoals de CliftonStrengthsFinder van Gallup en de Big Five Personality type test om in beweging te komen!

Lees meer

Extrinsieke en intrinsieke motivatie [Video]

Intrinsieke motivatie is kwalitatief een sterkere motivatiebron dan extrinsieke motivatie. Zorg dat je medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn!

Lees meer

Hoe maak je een carrière switch? [Video]

Pokéfluencer worden en je baan opzeggen omdat de wereld van Pokémon de grootste bron van inkomen is geworden? Feit of fictie?

Lees meer