WMCO windroos

Educatieve video's

Het Greiner Groeifasen Model [Video]

Krijg inzicht in welke groei fase een onderneming zich bevindt en welke manier van organisatie, structuur en aansturing in de betreffende fase gewenst is.

Lees meer

JNO Focus [Video]

Mike Meijer en Andrei Westerink gaan bij JNO in gesprek over het onderwerp focus.

Lees meer

Alles over de CliftonStrengths theorie

Hier vind je alle informatie over de CliftonStrengths theorie en de bijbehorende test. Vragen als 'Wat is de CliftonStrengths theorie, hoe maak ik een test en wat kan ik uit de resultaten van de CliftonStrengths test halen', worden hier behandeld.

Lees meer

wmco windroos

Lezen in plaats van kijken?

Wij schrijven ook over de onderwerpen die wij bespreken in onze video's en podcasts. Heeft dit je voorkeur? Bezoek dan de afdeling 'Blogs & Papers' in onze bibliotheek via onderstaande knop. 

Lees onze artikelen!

Motivatie voor medewerkers [Video]

Mike aan het werk bij een opdrachtgever in Groningen. Een toespraak om medewerkers te motiveren en de organisatie te optimaliseren.

Lees meer

Levenscyclus van medewerkers [Video + Checklist]

De Levenscyclus van medewerkers is onderdeel van het functiehuis. De levenscyclus optimaliseren zorgt voor meer rendement en meer werkgeluk.

Lees meer

Big Five Personality, Insecten & Nachtmerries [Video]

Orderliness heeft een correlatie met het gevoel walging wat een verklaring kan zijn voor het dromen over Insecten sinds de Covid-19 crisis.

Lees meer