WMCO windroos

Educatieve video's

Big Five Personality, Insecten & Nachtmerries

Orderliness heeft een correlatie met het gevoel walging wat een verklaring kan zijn voor het dromen over Insecten sinds de Covid-19 crisis.

Lees meer

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?

Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Belangrijkere vragen bestaan er niet, maar hoe krijg je antwoorden? Begin bij persoonlijkheidstesten zoals de CliftonStrengthsFinder van Gallup en de Big Five Personality type test om in beweging te komen!

Lees meer

Extrinsieke en intrinsieke motivatie

Intrinsieke motivatie is kwalitatief een sterkere motivatiebron dan extrinsieke motivatie. Zorg dat je medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn!

Lees meer

wmco windroos

Lezen in plaats van kijken?

Wij schrijven ook over de onderwerpen die wij bespreken in onze video's en podcasts. Heeft dit je voorkeur? Bezoek dan de afdeling 'Blogs & Papers' in onze bibliotheek via onderstaande knop. 

Lees onze artikelen!

Hoe maak je een carrière switch?

Pokéfluencer worden en je baan opzeggen omdat de wereld van Pokémon de grootste bron van inkomen is geworden? Feit of fictie?

Lees meer

De psychologie achter doelen stellen

Volgens het hindoeïsme en boeddhisme leven we allemaal in een “sluier des illusies” en dat noemen ze: “MAYA”. Waarom is het relevant om dit te weten en te begrijpen?

Lees meer