WMCO windroos

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Gepubliceerd op:

Een gecertificeerde CliftonStrengths Coach beschikt over de nodige kennis en ervaring om het CliftonStrengths profiel van een individu volledig in kaart te kunnen brengen. Een gecertificeerde CliftonStrengths Coach kan de deelnemer begeleiden in het kennismaken met zijn of haar unieke CliftonStrengths DNA-profiel.

CliftonStrengths test doen

Opleiding CliftonStrengths

Een CliftonStrengths gecertificeerde coach heeft het 'CliftonStrengths Coaching Curriculum' bestaande uit een meerdagse training succesvol afgerond. Een CliftonStrengths gecertificeerde coach moet het examen succesvol afleggen, waarbij ook zes coachingssesies succesvol beoordeeld moeten worden. Op basis van de training, het examen en de zes coachingssessies volgt een evaluatie en indien deze positief is dan volgt certificering.

Toegevoegde waarde

De toegevoegde waarde van een CliftonStrengths gecertificeerde coach is niet alleen dat deze een Strengths Based opleiding heeft genoten bij Gallup. Maar ook dat deze CliftonStrengths gecertificeerde coach naast de nodige ervaringen ook toegang heeft tot de resources van Gallup en vanuit Gallup ondersteund wordt met extra informatie en opleidingen en up to date wordt gehouden via de Stengths Based community.

WMCO visie

Geïnteresseerd in de CliftonStrengths test?

Wil je meer weten over CliftonStrengths of zou je de test willen doen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact op!

Ondersteuning Gallup

Gallup biedt de gecertificeerde CliftonStrengths coach ondersteuning aan in de vorm van een digitaal platform met daarin diverse leer- en ontwikkelings-mogelijkheden en een kennisbibliotheek. Verder verzorgt Gallup regelmatig webinars en bijeenkomsten over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van coachen en ontwikkelen voor de gecertificeerde coaches. Daarnaast onderhoudt Gallup CliftonStrengths based communities via LinkedIn en Facebook. Kortom Gallup is nauw betrokken bij de gecertificeerde CliftonStrengths coaches en zorgt voor de nodige ondersteuning.

Bij Westerink Meijer en Co. werken we met gecertificeerde CliftonStrengths Coaches

We gebruiken de CliftonStrengths test veel in onze dagelijkse werkzaamheden en wij van Westerink Meijer en Co. hechten daarom ook veel waarde aan de deskundigheid van onze CliftonStrengths test coaches. Vandaar dat wij zelf CliftonStrengths gecertificeerd zijn en gelieerd aan Gallup, zodat we kunnen profiteren van hun kennis en feedback. Tevens beschikken we over een netwerk van andere gecertificeerde coaches om ook eventueel in te kunnen zetten voor onze werkzaamheden.

Westerink Meijer & Co.

Heb je nog specifieke vragen? Neem dan contact met ons op.

Westerink Meijer & Co.

CliftonStrengths top vijf en vier domeinen

Naast de top vijf van de CliftonStrengths test is het ook interessant te kijken naar de vier domeinen van de CliftonStrengths.

Lees meer

Hoe doe ik een CliftonStrengths test?

Beschrijving van hoe je het beste de CliftonStrengths test kan doen. Zaken als hoe moet ik inloggen, wat zijn de kosten en waar moet ik op letten komen aan de orde.

Lees meer