WMCO windroos

Boekreviews

Boekrecensie 'No Rules Rules' - Netflix [Review]

In het boek 'No Rules Rules' beschrijft Reed Hastings de huidige CEO en co-founder van Netflix op een inspirerende wijze hoe de cultuur van Netflix heeft bijgedragen in het enorme succes. Zaken als talent densiteit, transparantie, verantwoordelijkheid en vooral geen regels komen daarbij aan bod.

Lees meer

Jordan Peterson - 12 Rules for Life [Review]

In het boek '12 Rules for Life' beschrijft Dr. Jordan B. Peterson zijn remedie tegen chaos aan de hand van 12 leefregels. Daarbij gaat hij in op ethische, psychologische, mythische en religieuze kwesties en maakt daarbij gebruik van persoonlijke anekdotes.

Lees meer

Boekrecensie 'Creativity' van John Cleese [Review]

Het nieuwste boek van John Cleese ‘Creativity a short and cheerful guide’ is een korte en vrolijke gids waarin John Cleese zijn visie over creativiteit uiteenzet en het bewijs levert dat iedereen creatief kan zijn. Daarbij legt John Cleese op een humorvolle manier uit hoe je creativiteit in de praktijk kunt toepassen en geeft daarbij nog de nodige tips en suggesties.

Lees meer

Netflix, de Nr. 1 in haar categorie!

De Netflix cultuur

Het miljarden bedrijf beschrijft in het boek 'No Rules Rules' hoe de Netflix cultuur haar sleutel tot succes is geworden. Wij deden onderzoek en delen via onderstaande knop onze bevindingen!

De Netflix cultuur

Westerink Meijer & Co.

Interesse? Neem contact op met

Westerink Meijer & Co.

'No Rules Rules' Deel 3

Technieken om een cultuur van vrijheid en verantwoordelijkheid te versterken, zoals dit in het boek 'No Rules Rules' van Netflix beschreven staat.

Lees meer

'De gouden regel'​ - alles over regels

Naar aanleiding van de visie van Netflix 'No rules Rules' is Andrei zich gaan afvragen wat zijn visie en ervaring is met ‘regels’ binnen een organisatie. Hij kwam erachter dat als het om regels gaat er eigenlijk maar één regel is, die alle andere regels over regels overbodig maakt en deze deelt hij graag met je.

Lees meer