WMCO windroos

Van verslaafde student naar succesvolle ondernemer

Mike's verhaal over zijn ongelofelijke reis door de onderwereld.

Gepubliceerd op:

Sex, Drugs en Rock & Roll

Tijdens mijn studententijd verloor ik de grip op mijn leven en kreeg ik met veel stress te maken. In mijn verleden ben ik vier jaar verslaafd geweest aan harddrugs en ben ik gediagnosticeerd met een sociale angststoornis. Ik werd depressief en kwam met een burnout thuis te zitten. Ik ontdekte pas veel later dat het eerder een boreout is geweest. Ik gooide het roer volledig om en besloot in Groningen de studie Social Work te gaan studeren. Dat ging niet zonder slag of stoot en ik kwam voor de verleidingen van de grote stad te staan. Sex, Drugs en Rock & Roll werden de kern van mijn studententijd. Ik ging weer een reis richting de onderwereld tegemoet en maakte voor de zoveelste keer een "ego death" (Boeddhisme) of "psychic death" (Jung) mee die me hebben gevormd tot wie ik nu ben. 

Een aantal maanden na mijn afstuderen belde Marian Blaauwgeers van de Gelukkige Student me op met de vraag of ik te gast wilde zijn in haar podcast. Mijn verhaal is bij Marian blijven hangen en voor de verandering was het ook wel eens leuk om een man aan tafel te krijgen. Enthousiast als dat ik ben, kon ik mezelf de kans natuurlijk niet ontnemen om openlijk over mezelf te mogen praten. Een schoolvoorbeeld van de extravert (Big Five Personality) die niet kan wachten om alles over zichzelf aan je te mogen te vertellen.

Mike Meijer & Marian Blaauwgeers Gelukkige Student

Beluister de podcast

Gelukkige Student

Marian Blaauwgeers van Gelukkige Student heeft een blogartikel geschreven op haar website over het interview met Mike. De website van Marian Blaauwgeers en Gelukkige Student heeft de missie om studenten met meer zelfvertrouwen en minder stress de studententijd te laten beleven. 

Je leest het artikel via deze link.

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer