WMCO windroos

Trump wil Rogan?

Over de wereld(politiek) van 2020

Gepubliceerd op:

Joe Rogan begon meer dan 10 jaar geleden zijn podcast show op YouTube te plaatsen. Inmiddels is die show voor meer dan 100 miljoen dollar verkocht aan Spotify (2020). Joe Rogan is een stand-up comedian. Hij is ook wel bekend als presentator van het programma 'Fear Factor' en als commentator van vele MMA gevechten zoals die van Connor McGreggor. Joe Rogan krijgt mensen als Elon Musk, Wim Hoff, Rico Verhoeven, Jordan B. Peterson, Mike Tyson en Miley Cyrus aan tafel. Niet echt de meest alledaagse mensen dus. 

Joe Rogan begon als podcast presentator van zijn eigen show en groeide uit tot een persona die wordt gevraagd om de begeleider te zijn van een debat tussen de Amerikaanse president Donald J. Trump en de genomineerde presidentskandidaat Joe Biden. 

Joe Rogan en Donald Trump

Wat ik hiermee wil zeggen is dat je van tevoren niet kunt inschatten hoe het leven zal verlopen en welke latente potentiële mogelijkheden jij bezit. Je komt hier ook niet achter, zolang je niet het besluit neemt om in actie te komen.

Niemand weet wat er zich achter die deur bevindt. Alleen jij kan de ontdekker zijn van je volledige potentie en de held worden in je eigen verhaal. 

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer