WMCO windroos

Blogs & Papers

Lees mee met onze uiteenlopende interesses

Je productiviteit op het werk verhogen [Theorie]

Hou je systeem up-to-date, compleet en beoordeeld zodat je op elk moment kunt vertrouwen op intuïtieve keuzes over wat je wel en niet doet.

Lees meer

Self Efficacy

Self-efficacy (SE), oftewel zelfeffectiviteit, is je persoonlijke geloof dat je succesvol taken kan vervullen die op je pad komen.

Lees meer

'De gouden regel'​ - alles over regels

Naar aanleiding van de visie van Netflix 'No rules Rules' is Andrei zich gaan afvragen wat zijn visie en ervaring is met ‘regels’ binnen een organisatie. Hij kwam erachter dat als het om regels gaat er eigenlijk maar één regel is, die alle andere regels over regels overbodig maakt en deze deelt hij graag met je.

Lees meer

Niet lezen maar luisteren?

In onze podcasts behandelen we onderwerpen als thuiswerken, motivatie en hoe je als organisatie en mens kunt ontwikkelen. 

Beluister onze Podcast

Een gezond balans tussen werk en privé [Paper]

Dit artikel gaat in op de vraag waarom een gezond balans tussen het werk- en privéleven belangrijk is en behandelt hiervoor ondersteunende voorzieningen.

Lees meer

Psychologie voor organisatieoptimalisatie [Paper]

Hoe Erik Erikson met zijn theorie: “De acht fasen of ontwikkelingsstadia van de mens” ons kan helpen met het optimaliseren van onze bedrijfsvoering.

Lees meer

De vier domeinen van de CliftonStrengths test [Paper]

Ieder domein heeft een eigen kleur en bij ieder domein hoort een specifiek gedragskenmerk. Wanneer we de vier verschillende domeinen uitleggen, maken we vaak gebruik van een analogie over het opzetten van een grote legertent.

Lees meer

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

JNO Focus [Video]

Mike Meijer en Andrei Westerink gaan bij JNO in gesprek over het onderwerp focus.

Lees meer

Netflix - No Rules Rules - Deel 3 [Podcast]

In deze podcast over het boek No Rules Rules van Netflix en de F&R Cultuur bespreken we welke stappen Netflix heeft gezet om succesvol te worden.

Lees meer