WMCO windroos

Blogs & Papers

Lees mee met onze uiteenlopende interesses

De vier domeinen van de CliftonStrengths test [Paper]

Ieder domein heeft een eigen kleur en bij ieder domein hoort een specifiek gedragskenmerk. Wanneer we de vier verschillende domeinen uitleggen, maken we vaak gebruik van een analogie over het opzetten van een grote legertent.

Lees meer

Training certificering Strengthsfinder coach [Blog]

Andrei volgt de training om gecertificeerd Strengthsfinder coach te worden en deelt zijn ervaringen!

Lees meer

Drie inzichten verkregen door het Corona-virus [Blog]

Begin oktober ben ik getroffen door het covid-19 virus. Gelukkig heeft mijn afweersysteem zijn werk gedaan en ben ik weer aan het opkrabbelen. Het heeft mij de tijd gegeven om over het virus na te denken en geleid tot de volgende inzichten.

Lees meer

Niet lezen maar luisteren?

In onze podcasts behandelen we onderwerpen als thuiswerken, motivatie en hoe je als organisatie en mens kunt ontwikkelen. 

Beluister onze Podcast

Van verslaving naar succesvol ondernemen [Interview]

Mike werd eind 2019 geïnterviewd over zijn studententijd door Marian Blauuwgeers van de Gelukkige Student. Het werd een extreem openhartig en inspirerend gesprek over de dieptepunten in zijn leven en hoe hij meerdere keren een reis naar de onderwereld maakte.

Lees meer

Trump wil Joe Rogan als debat begeleider [Blog]

Van tevoren kun je niet inschatten hoe het leven zal verlopen en welke latente potentiële mogelijkheden jij bezit. Je komt hier ook niet achter, zolang je niet het besluit neemt om in actie te komen.

Lees meer

Uitdagingen bij promoverende medewerkers [Theorie]

Wanneer medewerkers nieuw in dienst treden of promoveren komen ze voor de uitdaging te staan hun oude identiteit in het kader van hun beroep los te laten en zich langzaam maar zeker de nieuwe beroepshouding aan te nemen.

Lees meer

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

CliftonStrengths voor organisaties

Het gebruik maken van de CliftonStrengths theorie en het inzetten van de CliftonStrengths test heeft een grote meerwaarde voor organisaties. Deze geldt voor de ontwikkeling en de prestatie van zowel individuele medewerkers als die van teams. Op strategisch organisatie niveau geeft CliftonStrengths inzichten hoe de talenten van de medewerkers zich verhouden tot de missie van de organisatie.

Lees meer

CliftonStrengths de top vijf en de vier domeinen

Naast de top vijf van de CliftonStrengths test is het ook interessant te kijken naar de vier domeinen waar de talenten thema's in ondergebracht zijn: 'Uitvoeren (doen) - Beïnvloeden (willen) - Relatie Bouwen (voelen) - Strategisch Denken (denken)' en hoe deze domeinen zich tot elkaar verhouden.

Lees meer