WMCO windroos

Blogs & Papers

Lees mee met onze uiteenlopende interesses

De vier domeinen van de CliftonStrengths test

Ieder domein heeft een eigen kleur en bij ieder domein hoort een specifiek gedragskenmerk. Wanneer we de vier verschillende domeinen uitleggen, maken we vaak gebruik van een analogie over het opzetten van een grote legertent.

Lees meer

Training certificering Strengthsfinder coach

Andrei volgt de training om gecertificeerd Strengthsfinder coach te worden en deelt zijn ervaringen!

Lees meer

Drie inzichten verkregen door het Corona-virus

Begin oktober ben ik getroffen door het covid-19 virus. Gelukkig heeft mijn afweersysteem zijn werk gedaan en ben ik weer aan het opkrabbelen. Het heeft mij de tijd gegeven om over het virus na te denken en geleid tot de volgende inzichten.

Lees meer

Niet lezen maar luisteren?

In onze podcasts behandelen we onderwerpen als thuiswerken, motivatie en hoe je als organisatie en mens kunt ontwikkelen. 

Beluister onze Podcast

Van verslaafde student naar succesvolle ondernemer

Mike werd eind 2019 geïnterviewd over zijn studententijd door Marian Blauuwgeers van de Gelukkige Student. Het werd een extreem openhartig en inspirerend gesprek over de dieptepunten in zijn leven en hoe hij meerdere keren een reis naar de onderwereld maakte.

Lees meer

Trump Vs. Joe Biden met Podcast host Joe Rogan?

Van tevoren kun je niet inschatten hoe het leven zal verlopen en welke latente potentiële mogelijkheden jij bezit. Je komt hier ook niet achter, zolang je niet het besluit neemt om in actie te komen.

Lees meer

Waar moet ik op letten als ik medewerkers promoveer?

Wanneer medewerkers nieuw in dienst treden of promoveren komen ze voor de uitdaging te staan hun oude identiteit in het kader van hun beroep los te laten en zich langzaam maar zeker de nieuwe beroepshouding aan te nemen.

Lees meer

Mike Meijer

Interesse? Neem contact op met

Mike Meijer

Mike en Andrei over de Amerikaanse verkiezingen

In deze aflevering gaan Mike & Andrei Off-topic en hebben ze het over de Amerikaanse president verkiezingen. Andrei legt uit hoe het systeem werkt en bespreekt vanuit organisatorisch perspectief hoe Trumps leiderschapsstijl is (geweest).

Lees meer

CliftonStrengths

De Clifton Strengths test is een test die talenten van mensen in kaart brengt. Dit geeft ieder de mogelijkheid om met de Clifton Strengths hun oneindige potentieel te maximaliseren.

Lees meer