WMCO windroos

Bibliotheek

Doe kennis op met onze interessante artikelen en video's

Educatieve video's over mens en organisatie

In deze sectie van onze bibliotheek tref je diverse educatieve video's aan die over de groei, optimalisatie en de verbetering van mensen en organisaties gaan. Wij streven ernaar de wereld te verbeteren door kennis te delen en adviezen te geven vanuit onze expertise.

Lees meer

Management boeken recensies

Een goed managementboek is als een waardevol advies. Het komt op het juiste moment en kan op dat moment veel voor je betekenen. Op deze plek in onze bibliotheek kun je onze managementboek recensies vinden en wellicht zit er een boek bij dat voor jou nu op het juiste moment komt. Veel leesplezier!

Lees meer

Blogs, Papers & Artikelen

Onze openbare bibliotheek is een plek waar wij onze interesses graag met je delen. Uiteenlopende onderwerpen worden besproken in de vorm van wetenschappelijke papers en persoonlijke blogs.

Lees meer

E-book over productiviteit

Wij hebben een serie artikelen gepubliceerd over productiviteit en besloten deze te bundelen tot een E-book. Je kunt ons E-book over productiviteit vrijblijvend downloaden via onderstaande knop. 

Download E-book

Radio WMCO

Welkom bij de podcast van Westerink Meijer & Co. Wij streven naar de ontwikkeling van zowel mens en organisatie. Daarvoor behandelen we diverse onderwerpen en zijn wij bereidwillig om ook jouw onderwerpen te bespreken! Stuur ons een wensenlijst toe en wie weet bespreken we jouw onderwerp, in de volgende aflevering.

Lees meer

Modellen en theorieën voor organisaties en management

Er zijn ontelbaar veel (management) modellen en theorieën te vinden. Lees hier alles over relevante modellen en hoe ze jouw organisatie kunnen helpen.

Lees meer