WMCO windroos

12 Rules for Life - Jordan Peterson

An Antidote to Chaos

Jordan Peterson 12 Rules for Life - Regel 1 & 2

De 1e aflevering van deze boekreview serie over het boek '12 Rules for Life' van Jordan Peterson. In deze aflevering bespreken Mike en Andrei de volgende regels: 1: Sta rechtop met je schouders naar achteren; 2: Behandel jezelf als iemand voor wiens zorg je verantwoordelijk bent.

Lees meer

Jordan Peterson 12 Rules for Life - Regel 3 & 4

De 2e aflevering van deze boekreview serie over het boek '12 Rules for Life' van Jordan Peterson. In deze aflevering bespreken Mike & Andrei de volgende regels: 3: Sluit vriendschappen met mensen die het beste met je voorhebben; 4: Vergelijk jezelf met wie je gisteren was, niet met wie iemand anders vandaag is.

Lees meer

Jordan Peterson 12 Rules for Life - Regel 5 & 6

De 3e aflevering van deze boekreview serie over het boek '12 Rules for Life' van Jordan Peterson. In deze aflevering bespreken Mike & Andrei de volgende regels: 5: Laat je kinderen niet iets doen waardoor je de pest aan ze krijgt; 6: Zorg dat je huis op orde is voordat je kritiek spuit op de wereld.

Lees meer

Netflix

Review 'No Rules Rules'

Voor onze volgende review, over het boek 'No Rules Rules', nodigen wij u uit om live met ons in gesprek te gaan! Het boek beschrijft hoe de bijzondere cultuur van Netflix deze het succesvolste bedrijf in haar categorie heeft gemaakt. Meld u via onderstaand knop vrijblijvend aan voor onze Q&A en Webinar.

Meer informatie

Jordan Peterson 12 Rules for Life - Regel 7 & 8

De 4e aflevering van deze boekreview serie over het boek '12 Rules for Life' van Jordan Peterson. In deze aflevering bespreken Mike & Andrei de volgende regels: 7: Streef na wat betekenisvol is (niet wat opportuun is); 8: Vertel de waarheid, of lieg in ieder geval niet.

Lees meer

Jordan Peterson 12 Rules for Life - Regel 9 & 10

De 5e aflevering van deze boekreview serie over het boek '12 Rules for Life' van Jordan Peterson. In deze aflevering bespreken Mike & Andrei de volgende regels: 9: Ga ervan uit dat degene naar wie je luistert iets weet wat jij niet weet; 10: Wees precies in wat je zegt.

Lees meer

Jordan Peterson 12 Rules for Life - Regel 11 & 12

De 6e, en tevens laatste, aflevering van deze boekreview serie over het boek '12 Rules for Life' van Jordan Peterson. In deze aflevering bespreken Mike & Andrei de volgende regels: 11: Laat kinderen hun gang gaan wanneer ze skateboarden; 12: Aai een kat wanneer je er één tegenkomt.

Lees meer

Mike Meijer

Ook in gesprek met Mike? Neem contact op!

Mike Meijer

Blogs

Gecertificeerd CliftonStrengths Coach

Kennismaken met de CliftonStrengths theorie geeft een unieke ervaring aan iedere deelnemer die de CliftonStrengths test heeft gemaakt en hierbij uitgebreid uitleg krijgt van een ervaren gecertificeerde CliftonStrengths Coach voor het interpreteren en in de praktijk kunnen toepassen van het resultaat.

Lees meer

CliftonStrengths voor organisaties

Het gebruik maken van de CliftonStrengths theorie en het inzetten van de CliftonStrengths test heeft een grote meerwaarde voor organisaties. Deze geldt voor de ontwikkeling en de prestatie van zowel individuele medewerkers als die van teams. Op strategisch organisatie niveau geeft CliftonStrengths inzichten hoe de talenten van de medewerkers zich verhouden tot de missie van de organisatie.

Lees meer